HDI SUPPORT CENTER A NALYST

Study Guides Aug 17, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

  • | Page

HDI SUPPORT CENTER A NALYST

QUESTIONS AND ANSWER S |

LATEST VERSION | ALREADY

PASSED

Question 1: Identify the characteristics of an effective

leader

CORRECT ANSWER : Leads by example, Encourages

participation, initiative and creative thinking, Ethical behavior, Demonstrates a positive attitude, Motivates others, Practices active listening

Question 2: Identify ways to exhibit personal

accountability

CORRECT ANSWER : Adhere to organization

policies/procedures, Represent the organization positively outside work, Adhere to a work schedule, Meet personal commitments, Admit to errors, Know your responsibilities and fulfill them, Take ownership of incidents/service requests

Question 3: Identify techniques to manage work life

  • | Page

CORRECT ANSW ER: Acknowledge those around you

for their dedication, Be on time or early, Always approach manager with solutions, not problems, Identify ways to assist manager w/ new projects, Taking care of yourself (sleep, exercise, eat healthy), Trust your manager

Question 4: How can you multitask in a support

environment?

CORRECT ANSWER : Prioritize and switch between

tasks to organize work

Question 5: Describe ethical behavior

CORRECT ANSWER : Protect & enhance the image of

the support center, Provide consistent service to all customers, Fulfill commitments, Take ownership & hold yourself accountable, Demonstrate honesty and integrity, Loyal to your team

Question 6: Explain how to manage time effectively?

CORRECT ANSWER : Plan in advance, Prioritize tasks,

Be more efficient, Address most important tasks first,

  • | Page

Estimate and plan how long non-routine tasks take, Create a to-do list, Say no when appropriate

Question 7: Effective email communication includes

CORRECT ANSWER : Understand your audience, Use

a subject line & structure (opening, bullets, closing), Use clear language, Proofread, Use plain text, Include the original message w/ replies, Use appropriate punctuation/avoid abbreviations, Use appropriate caps

Question 8: How do you stay informed about trends/best

practices?

CORRECT ANSWER : Attend courses/seminars,

Network at industry events, Subscribe to industry publications, Join industry groups, Subscribe to/participate in discussion groups

Question 9: Identify how an SCA can deliver consistent,

quality customer service?

CORRECT ANSWER : Respond in a timely manner,

Understand customer needs, Take ownership of incidents,

  • | Page

Make commitments and meet or exceed them, Stay within established service levels, Enhance customer relationship with support center/org, Promote the image of the support center

Question 10: Explain techniques for cross-cultural

communication

CORRECT ANSWER : listen actively, match the

customer's communication style, use standard language (no slang) & simple sentences, express difficulty understanding, encourage the customer to ask for clarification, ask to repeat the question, use closed-ended questions to verify understanding

Question 11: Identify impact of language barriers

CORRECT ANSWER : Analyst misunderstands

question, Customer misunderstands instructions, Frustration, Poor customer satisfaction, Increased chances of escalation

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 17, 2025
Description:

HDI SUPPORT CENTER A NALYST QUESTIONS AND ANSWER S | LATEST VERSION | ALREADY PASSED Question 1: Identify the characteristics of an effective leader CORRECT ANSWER : Leads by example, Encourages pa...

Get this document $30.00