GUIDEWIRE FUNDAMENTA LS

Study Guides Aug 18, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

  • | Page

GUIDEWIRE FUNDAMENTA LS

EXAM WITH 100% CORRE CT

ANSWERS

Question 1: Which two statements are true about Input

Sets?

CORRECT ANSWER: 1. An Input Set could contain

another Input Set, 2. Input set Ref widget could be used to reference a reusable Input Set from a Detail View.

Question 2: The Contact entity has a LegalReports array.

The LegalReportsLV List View displays the elements of the array. Which two steps must be taken as part of the configuration to allow the user to add/remove rows to/from the LegalReportsLV?

CORRECT ANSWER: 1. Specify the toRemove

property of the Row Iterator widget, 2. Specify the toAdd property of the Iterator Buttons widget

Question 3: Which statement is true about Screen

containers?

  • | Page

CORRECT ANSWER: A PanelRef widget can be used

to reference a reusable Detail View in a Screen container

Question 4: What are three valid parent PCFs to reference

a reusable Detail View PCF?

CORRECT ANSWER: 1. Card View, 2. List Detail

View, 3. Screen

Question 5: What are two of the steps that must be taken

to create and reference a new SecondaryAddressedLV PCF file?

CORRECT ANSWER: 1. Add a Toolbar to the

SecondaryAddressesLV for pagination, 2. Add a List View Input to a Screen container and configure the def property

Question 6: Which two steps must be completed to make

a Date Input editable?

CORRECT ANSWER: 1. Add a Toolbar and Edit

Buttons to the Screen that includes the Detail View, 2. Set the editable property of the Data Input widget to true

  • | Page

Question 7: Which two steps must be completed to create

a custom entity 'Report' with text fields and a calculated datetime field?

CORRECT ANSWER: 1. Create an entity

Report_Ext.eti, 2. Create an enhancement property for the Report_Ext entity

Question 8: Which two steps must be completed to extend

an out of the box AccountType typelist that does not have any extension files?

CORRECT ANSWER: 1. Verify that the typelist's final

property is set to false, 2. Create the AccountType.ttx

Question 9: An insurance company wants to configure a

one to many relationship between the Contact and Address entities so that the Contact can have many Addresses associated with it. Which two steps must be completed to implement the relationship?

  • | Page

CORRECT ANSWER: 1. Add a foreignKey field to the

Address entity, 2. Add an array element to the Contact entity

Question 10: Which two steps must be completed to

reference a typelist with a Type filter?

CORRECT ANSWER: 1. Add a typekey field to the

entity to reference the typelist, 2. Specify the name of the filter to be referenced in the typefilter attribute

Question 11: Which step must a developer take to add a

new column field to the out of the box Activity entity?

CORRECT ANSWER: Create an Activity.etx file if one

does not already exist

Question 12: Which two statements are true about a new

custom typelist?

CORRECT ANSWER: 1. A custom typelist can contain

a maximum of 255 typecodes, 2. A new custom typelist is defined in a TTI file

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 18, 2025
Description:

GUIDEWIRE FUNDAMENTA LS EXAM WITH 100% CORRE CT ANSWERS Question 1: Which two statements are true about Input Sets? CORRECT ANSWER: 1. An Input Set could contain another Input Set, 2. Input set Ref...

Get this document $30.00