GUAM CHAUFFEURS LIC ENSE

Study Guides Aug 18, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

  • | Page

GUAM CHAUFFEUR'S LIC ENSE

STUDY GUIDE COMPLETE

VERIFIED ANSWERS

Question 1: What is the minimum age for a chauffeur's

license?

CORRECT ANSWER: 18

Question 2: What are Type B, C, D chauffeur's licenses

given for?

CORRECT ANSWER: Given to those employed by a

company for the purpose of driving and receive compensation.

Question 3: What is the Type B classification for a

chauffeur's license?

CORRECT ANSWER: Single vehicle 2-5-10 and over

10 tons.

  • | Page

Question 4: What does a Type C chauffeur's license allow

one to operate?

CORRECT ANSWER: Operate 10 tons and over

Question 5: What does a Type D chauffeur's license allow

one to operate?

CORRECT ANSWER: Operate buses of a carrying

capacity of any number of people.

Question 6: What are the requirements for lights and

reflectors on vehicles?

CORRECT ANSWER: Three Amber clearance lamps in

the front of top center, two red clearance lamps one on each side of the rear, three red clearance lamps in the rear top Center, two rear red reflectors, one red reflector at

  • | Page

rear side of vehicle, one Amber reflector in middle of vehicle, one Amber reflector at front side of vehicle.

Question 7: What additional lights and reflectors are

required on school buses?

CORRECT ANSWER: 2, 7 inch red lights in front and

two red lights in rear to be used when loading, unloading pupils

Question 8: What must service brakes be capable of?

CORRECT ANSWER: Adequate to control movement

of it and to stop and hold The vehicle under all conditions of loading and on any grade incident to its operation

Question 9: What is the required tire pressure for

vehicles?

  • | Page

CORRECT ANSWER: 60 pounds per square inch, no

vehicle shall be operated with less

Question 10: What is required for a vacuum gauge on

vehicles with vacuum type brakes?

CORRECT ANSWER: Each vehicle equipped with the

vacuum type breaks shall have a reliable construction vacuum gage and visible and legible to the driver at all times.

Question 11: What are the rules for fueling a bus?

CORRECT ANSWER: No bus shell be refueled when

passengers are on the vehicle.

Question 12: What are the restrictions on bus driver

distractions?

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 18, 2025
Description:

GUAM CHAUFFEUR'S LIC ENSE STUDY GUIDE COMPLETE VERIFIED ANSWERS Question 1: What is the minimum age for a chauffeur's license? CORRECT ANSWER: 18 Question 2: What are Type B, C, D chauffeur's licen...

Get this document $30.00