FDLE FIRST AID QUESTIONS AND

Study Guides Aug 17, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

  • | Page

FDLE FIRST AID QUESTIONS AND

ANSWERS | LATEST UPDATE |

100% PASS

Question 1: The first thing we should do upon arriving at

the scene of an accident is to conduct a 10 second survey of what happened. True or False?

CORRECT ANSWER : True, make sure the area is safe

for you and others to enter.

Question 2: What do you need before starting CPR on a

conscious injured adult?

CORRECT ANSWER : Request for permission

Question 3: Remember when treating wounds to practice

______ _______ to avoid coming into direct contact with another's bodily fluids.

CORRECT ANSWER : universal precautions

Question 4: If suspect of head, neck, or back injuries we

should move them to a safe location. True or False?

  • | Page

CORRECT ANSWER : False, you could make it worse

if you move them. Only if absolutely necessary is okay to move them.

Question 5: What is a valid reason to move someone in an

accident?

CORRECT ANSWER: To provide life saving care

Question 6: Often we can decide whether someone is

breathing without putting them on their back. True or False?

CORRECT ANSWER : True

Question 7: After determining that they're unresponsive

and 911 is called, what is the next course of action?

CORRECT ANSWER : Scan them to check for normal

breathing, without moving them.

Question 8: It's best practice to perform the log roll

maneuver with 6 people. True or False?

  • | Page

CORRECT ANSWER : False, a few people will suffice

with 1 directing near the individual's head.

Question 9: Small cuts and abrasions don't need to be

cleaned with water before triple antibiotic is applied. True or False?

CORRECT ANSWER : False, wash the area with clean

water and antibacterial soap.

Question 10: Do not tighten a ______ too tight, otherwise

blood circulation might be hindered.

CORRECT ANSWER : Bandages

Question 11: The best cure for a nosebleed is to tilt the

head back. True or False?

CORRECT ANSWER : False, the individual may vomit

from the blood entering their digestive system.

Question 12: What is the best technique to stop severe

bleeding?

  • | Page

CORRECT ANSWER : Apply direct pressure

Question 13: What is the best course of action when you

find a person unconscious with a bleeding leg wound?

CORRECT ANSWER : Check for normal breathing,

then control the bleeding after normal breathing is certain.

Question 14: A mixture of one part household bleach to

12 parts water can be used to clean up and disinfect an accident area. True or False?

CORRECT ANSWER : False

Question 15: If you have reason to believe that a person

has internal bleeding, you should never give anything by mouth. True or False?

CORRECT ANSWER : True

Question 16: If the object that has caused the wound is

still in the chest, you should?

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 17, 2025
Description:

FDLE FIRST AID QUESTIONS AND ANSWERS | LATEST UPDATE | 100% PASS Question 1: The first thing we should do upon arriving at the scene of an accident is to conduct a 10 second survey of what happened...

Get this document $30.00