EXTRON AV ASSOCIATE - Question 1: The rate at which vibrations repeat...

Study Guides Aug 2, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

  • | Page

EXTRON AV ASSOCIATE

CERTIFICATION EXAM

QUESTIONS AND ANSWER S

Question 1: The rate at which vibrations repeat is called

CORRECT ANSWER: Frequency

Question 2: Related to the amount of energy a sound

wave carries

CORRECT ANSWER: Amplitude

Question 3: Low voltage level that comes out of a

microphone when someone speaks into it

CORRECT ANSWER: Mic Level

Question 4: Has two conductor wires, one for audio signal

(hot) and one for ground

CORRECT ANSWER: Unbalanced Cables

  • | Page

Question 5: Carries two independent channels for left and

right audio and creates the impression of hearing from multiple directions

CORRECT ANSWER: Stereo Sound Signals

Question 6: When a microphone signal enters a mixer

what is used to control the input level of the Audio

CORRECT ANSWER: Gain

Question 7: What is designed to capture spoken words

limited to the speaker commonly found on podiums or in conference rooms and boardrooms

CORRECT ANSWER: GooseNeck Mic

Question 8: An omnidirectional microphone pickup

pattern has a coverage of

CORRECT ANSWER: 360 degrees

Question 9: What is the file type from the Moving Picture

Experts Group 1, Audio Layer 3 encoding technoque

  • | Page

CORRECT ANSWER: MP3

Question 10: Allows users on a less secure network send

and receive data through a safe connection by extending a private network across the internet

CORRECT ANSWER: VPN Virtual Private Network

Question 11: What can be found on various Extron Pro

Series control processors for communication to external supported devices such as TouchLink Pro touchpanels and user interfaces

CORRECT ANSWER: AV LAN Port

Question 12: Manually configured as a fixed address for a

device that does not change

CORRECT ANSWER: Static IP Address

Question 13: Can be used as an intermediate router for

subnet when an IP address is not within the network

CORRECT ANSWER: Default Gateway

  • | Page

Question 14: What layer of the OSI model handles error

detection with CRC checksums and flow control on a local network

CORRECT ANSWER: Data Link Layer 2

Question 15: What layer of the OSI model allows for

varying operating systems to communicate with each other on a network

CORRECT ANSWER: Presentation Layer 6

Question 16: Interlaced scanning may be described as

CORRECT ANSWER: Images drawn in two alternate

fields as odd and even numbered lines

Question 17: Indicates the amount of data used per pixel

to present color information

CORRECT ANSWER: Color Bit Depth

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 2, 2025
Description:

EXTRON AV ASSOCIATE CERTIFICATION EXAM QUESTIONS AND ANSWER S Question 1: The rate at which vibrations repeat is called CORRECT ANSWER: Frequency Question 2: Related to the amount of energy a sound...

Get this document $30.00