Exam With 100 Correct And Verified

Study Guides Aug 2, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

Prophecy Progressive Care RN B V3 Exam With 100% Correct And Verified Answers

Question 1: When setting up a room for a new patient, what

emergency equipment MUST be accessible and working at the bedside?

CORRECT ANSWER : Bag Valve mask

Question 2: You are on shift and overhear another nurse

discussing confidential patient information on their cell phone during their break. What would be the BEST action to take?

CORRECT ANSWER : Speak with the nurse in private

afterwards to remind her of HIPAA regulations

Question 3: What should you monitor for a patient at risk for

respiratory depression?

CORRECT ANSWE R: PaO2

Question 4: What is a complication of high PEEP?

CORRECT ANSWER : Pneumothorax

Question 5: What hospital acquired condition do proton pump

inhibitors help prevent?

CORRECT ANSWER : Ventilator acquired pneumonia

Question 6: What is the primary medication for glucose in a

patient with acute diabetic ketoacidosis?

CORRECT ANSWER : Continuous IV regular insulin

Question 7: What staff member would you ask to accompany

you when transporting an intubated patient to imaging for a CT?

CORRECT ANSWER : Respiratory Therapist

Question 8: Which ventilator setting correlates with the

amount of volume of air delivered to the lungs with each breath?

CORRECT ANSWER : Tidal volume

Question 9: What data supports the accuracy of an arterial

line BP reading?

CORRECT ANSWER : Transducer 3mm above right atrium

WRONG

Question 10: You are in the middle of receiving a bedside

report at change of shift when you and the other nurse notice a new order for NG tube insertion that the physician placed 30 minutes ago on the previous nurse's shift. How should you handle the order?

CORRECT ANSWER : Complete an incident report and

give it to the supervisor WRONG

Question 11: Why should heparin IV infusion be administered

in a dedicated IV line?

CORRECT ANSWER: To minimize the risk of accidental

bolus to patient

Question 12: You have received an order to remove your

patient's surgical staples. What assessment finding indicates the need for further discussion with the ordering provider?

CORRECT ANSWER : Gap between sides of incision

Question 13: A new nurse asks you if a patient who is

intubated and receiving an IV paralytic can sense what is going on around them. Which of the following is the BEST response?

CORRECT ANSWER : "The paralytic decreases the

patient's awareness of their surroundings."

Question 14: Your patient's with a wound vac keeps alarming

with an air leak and the wound care nurse cannot see the patient until tomorrow. What steps can you take to troubleshoot the alarm?

CORRECT ANSWER : Gently pat around the edge of the

transparent dressing

Question 15: What is a frequent complication of

pancreatoduodectomy, also known as Whipple surgery?

CORRECT ANSWER : Delayed gastric empytying

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 2, 2025
Description:

Prophecy Progressive Care RN B V3 Exam With 100% Correct And Verified Answers Question 1: When setting up a room for a new patient, what emergency equipment MUST be accessible and working at the be...

Get this document $30.00