Exam Questions and Answers Already

Study Guides Aug 18, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

SaFe Agile Advanced Scrum Master Exam Questions and Answers Already Passed

Question 1: What is one characteristic of an effective

Agile Team?

CORRECT ANSWER : To provide steady, high quality,

incremental value

Question 2: How does a Scrum Master lead a team's

efforts in relentless improvement?

CORRECT ANSWER : By facilitating the Iteration

Retrospective

Question 3: How does the Scrum Master help teams

address the challenges of modern Enterprises?

CORRECT ANSWER : By actively addressing

impediments

Question 4: Why are SAFe Scrum Masters challenged

differently in an Enterprise?

CORRECT ANSWER : The team is affected by teams

and stakeholders beyond their control

Question 5: Which SAFe configuration requires having a

Vision?

CORRECT ANSWER : All SAFe configurations

Question 6: Which SAFe organizational construct allows

businesses to build large and complex systems which require hundreds of people in a Lean-Agile manner?

CORRECT ANSWER : Solution Train

Question 7: Who is responsible for assisting to establish

Continuous Integration in SAFe?

CORRECT ANSWER : The System Team

Question 8: SAFe Scrum Masters interact with which

level(s) of Framework?

CORRECT ANSWER : All Levels

Question 9: One of the Scrum Master's main

responsibilities is to communicate with management and outside stakeholders to help the team in what way?

CORRECT ANSWER : Protect them from uncontrolled

addition of work

Question 10: What provides objective evidence that the

system is iterating?

CORRECT ANSWER : System Demo

Question 11: In complex systems development, what do

local integration points ensure?

CORRECT ANSWER : That each Capability of the

system is meeting its responsibilities in contributing to the overall Solution Intent

Question 12: Which statement is true about the phase-

gate Milestone model?

CORRECT ANSWER : It does not mitigate risk as

intended

Question 13: How can learning Milestones be used?

CORRECT ANSWER : To test the concept of a new

Feature or Capability

Question 14: What are two reasons why too much work

in process (WIP) is a problem? (Choose two.)

CORRECT ANSWER : It hides bottlenecks in the

workflow; It shows that the overall system is inefficient;

Question 15: What is the connection between feedback

and optimum batch size?

CORRECT ANSWER : Lack of feedback contributes to

higher holding cost

Question 16: What is the value of periodic

resynchronization?

CORRECT ANSWER : It limits variance to a single time

interval

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 18, 2025
Description:

SaFe Agile Advanced Scrum Master Exam Questions and Answers Already Passed Question 1: What is one characteristic of an effective Agile Team? CORRECT ANSWER : To provide steady, high quality, incre...

Get this document $30.00