EXAM 2: NR228 NR 228 LATEST

Study Guides Aug 18, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

  • | Page

EXAM 2: NR228/ NR 228 (LATEST

UPDATE) NUTRITION, HEALTH &

WELLNESS REVIEW| QUE STIONS

& ANSWERS| GRADE A| 100%

CORRECT (VERIFIED

SOLUTIONS)- CHAMBERLAIN

Question 1: _______ aid other nutrients in the digestion

and absorption process Vitamins Antioxidants Minerals Vitamins

CORRECT ANSWER: Minerals

Question 2: Alpha-tocopherol is typically the most active

form in humans and is the form of _____ that can be found in the largest quantities in our blood and tissues Vitamin E Vitamin C

  • | Page

Vitamin A Vitamin D Vitamin E

CORRECT ANSWER: Vitamin E

Question 3: ________ can be found in foods such as

plant-based vegetable oils, whole grains, seeds, nuts, and green, leafy vegetables. It also protects cell walls Vit A Vit D Vit E Vit K Vit E

CORRECT ANSWER: Vitamin E

Question 4: Fat-soluble vitamins are dependent on which

cellular process?Metabolization Absorption

  • | Page

Transportation Elimination

CORRECT ANSWER: Absorption

Question 5: A female client presents to the primary care

provider's office for a follow-up visit due to a recent diagnosis of malabsorption issues. The client is taking vitamin A supplements. The healthcare provider is reviewing the medication history with the client. What finding in the client's medication history is most concerning to the healthcare provider?Aspirin Warfarin Bupropion Isotretinoin

CORRECT ANSWER: Isotretinoin

Question 6: An individual on long-term antibiotic therapy

is at risk of vitamin K deficiency for which reason?Limits the ability to stimulate production of vitamin D

  • | Page

Antibiotics kill gut bacteria Lack of intrinsic factors Causes kidney damage

CORRECT ANSWER: Antibiotics kill gut bacteria

Question 7: In excess ______ may cause weakness,

anorexia, vomiting, and an enlarged spleen and liver.Vitamin D Vitamin A Vitamin K Vitamin E

CORRECT ANSWER: Vitamin A

Question 8: These kind of vitamins have a greater risk of

deficiencies & quick development of deficiencies, low risk of toxicity, they are NOT stored in the body and are excreted easily

CORRECT ANSWER: Water Soluble Vitamins

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 18, 2025
Description:

EXAM 2: NR228/ NR 228 (LATEST UPDATE) NUTRITION, HEALTH & WELLNESS REVIEW| QUE STIONS & ANSWERS| GRADE A| 100% CORRECT (VERIFIED SOLUTIONS)- CHAMBERLAIN Question 1: _______ aid other nutrients in t...

Get this document $30.00