EPIC Training: Test Questions and

Study Guides Aug 18, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

EPIC Training: Test Questions and

Answers 100% Pass Question 1: True or False: You must use NoteWriter to write consult notes.

CORRECT ANSWER : false

Question 2: You are writing a note. How do you make

selections in the SmartLists?

CORRECT ANSWER : Left-click your selections and

right-click within the list to move on.

Question 3: If you wanted to see a patient's full history of

lab results, where would be the best place to look?

CORRECT ANSWER : Chart Review on the Labs tab or

Results Review

Question 4: How would you access a patient's Problem

List?

CORRECT ANSWER : Any of the above

Question 5: How do you begin filling out SmartLists in a

note?

CORRECT ANSWER : Press F2 on your keyboard.

Question 6: Where would you look to find a patient's

recent medication administration history?

CORRECT ANSWER : Meds History report in the

Summary activity

Question 7: While reviewing the Flowsheet report in the

Summary activity, you see a cell with a red triangle in the corner. What does this mean?

CORRECT ANSWER : There is an abnormal value

within the interval.

Question 8: What button do you click when you are

finished with a note and ready for the attending provider to see it in the Medical Student tab of the Notes activity?

CORRECT ANSWER : Sign

Question 9: What button do you click to pend orders for

the attending to sign?

CORRECT ANSWER : Save Work

Question 10: Where can you find the patient's age and

date of birth most quickly?

CORRECT ANSWER : In the patient Storyboard

Question 1: Which home screen activity shows patients

assigned to you and your unit?

CORRECT ANSWER : Patient Lists

Question 2: True or False: Nurses can view Epic Central and the Learning Home Dashboard to find help with Epic and complex workflows

CORRECT ANSWER : True

Question 3: Which report displays Becky's treatment

team?

CORRECT ANSWER : Profile

Question 4: True or False: To protect patient privacy, log out of Hyperspace before you leave a workstation.

CORRECT ANSWER : True

Question 5: Who is Becky's Attending Provider?

CORRECT ANSWER: Sam Stethoscope

Question 6: Why create a learning assessment before

documenting patient education topics?

CORRECT ANSWER : To identify the learning needs of

the patient and co-learners

Question 7: True or False: Becky is in isolation.

CORRECT ANSWER: False

Question 8: Within the Care Plan activity, under which

tab can you add documentation to a note describing the goals, all at one time?

CORRECT ANSWER : Summary and Note

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 18, 2025
Description:

EPIC Training: Test Questions and Answers 100% Pass Question 1: True or False: You must use NoteWriter to write consult notes. CORRECT ANSWER : false Question 2: You are writing a note. How do you ...

Get this document $30.00