EPIC TRAINING QUESTIONS

Study Guides Aug 18, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

  • | Page

EPIC TRAINING QUESTIONS

STUDY GUIDE / ACTUAL

QUESTIONS AND ANSWER S (A+

GUIDE SOLUTION) NEWE ST

Here are the questions and answers formatted according to your instructions, with an additional column for the current time (based on the system date of April 04, 2025,

and assuming the time is approximately 12:00 PM UTC

for consistency):

Question 1: Active med

  • Blue

CORRECT ANSWER : a (Blue)

Current time: 12:00 PM UTC, April 04, 2025

Question 2: Add Col

  • Add a column for the current time
  • | Page

CORRECT ANSWER : a (Add a column for the current

time) Current time: 12:00 PM UTC, April 04, 2025

Question 3: After a medication has been administered, it

can not be edited

  • False

CORRECT ANSWER : a (False)

Current time: 12:00 PM UTC, April 04, 2025

Question 4: Are override pulls create a row in mar

  • Yes

CORRECT ANSWER : a (Yes)

Current time: 12:00 PM UTC, April 04, 2025

Question 5: Assign yourself to a patient's treatment team

case what to happen?

  • | Page
  • That patient appear on your My patient list

CORRECT ANSWER : a (That patient appear on your

My patient list) Current time: 12:00 PM UTC, April 04, 2025

Question 6: Back to bed

  • Current location

CORRECT ANSWER : a (Current location)

Current time: 12:00 PM UTC, April 04, 2025

Question 7: Before file, there is still a blue line in front of

it which means data is pending(still able to edit)->click file

  • Data will automatically file if you navigate to another
  • template or leave the flowsheets activity

  • | Page

CORRECT ANSWER : a (Data will automatically file if

you navigate to another template or leave the flowsheets activity) Current time: 12:00 PM UTC, April 04, 2025

Question 8: Blood product administration is documented

  • From flowsheets, using the blood products
  • administration module

CORRECT ANSWER : a (From flowsheets, using the

blood products administration module) Current time: 12:00 PM UTC, April 04, 2025

Question 9: Both required and recommended items are

denoted by a stop sign

  • False

CORRECT ANSWER : a (False)

Current time: 12:00 PM UTC, April 04, 2025

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 18, 2025
Description:

EPIC TRAINING QUESTIONS STUDY GUIDE / ACTUAL QUESTIONS AND ANSWER S (A+ GUIDE SOLUTION) NEWE ST Here are the questions and answers formatted according to your instructions, with an additional colum...

Get this document $30.00