ENPC EXAM NEWEST ACTUAL

Study Guides Aug 17, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

  • | Page

ENPC EXAM NEWEST ACTUAL

EXAM COMPLETE 75 QUESTIONS

AND CORRECT DETAILED

ANSWERS (VERIFIED AN SWERS)

|ALREADY GRADED A+||BRAND

NEW!!

Question 1: An unresponsive 2-year-old child was found

by his mother with a bottle labeled "Elavil 50 mg" by his side. Which piece of information is important to obtain from his mother?

CORRECT ANSWER : C. The number of pills left in the

bottle.

Question 2: A nurse providing crisis intervention to the

family of a seriously ill child can best keep the family

informed of the child's condition by:

CORRECT ANSWER : D. Appointing one staff member

to communicate with them.

  • | Page

Question 3: A 16-month-old child was an unrestrained

front seat passenger in a motor vehicle crash. The chest x- ray reveals multiple rib fractures. These findings suggest what type of injury?

CORRECT ANSWER : B. Significant underlying injury.

Question 4: Which piece of information is most important

to know prior to transferring a patient to another facility?

CORRECT ANSWER : C. Confirmation of acceptance

from the receiving hospital.

Question 5: A 10-year-old child who was struck by a car

has a distended, tense abdomen. The child's heart rate is 144 beats/minute, respirations 24 breaths/minute, and blood pressure 120/80 mm Hg. Capillary refill is more than 3 seconds, and skin is pale and cool. The patient's

signs and symptoms suggest:

CORRECT ANSWER : C. Hypovolemic shock.

  • | Page

Question 6: A school-aged child is about to receive

stitches. To evaluate his understanding of the procedure,

you tell him:

CORRECT ANSWER : A. "Young people your age have

questions about getting stitches. What are your questions?"

Question 7: What is the preferred site for intraosseous

access in the infant?

CORRECT ANSWER : D. Anteromedial tibia

Question 8: An important consideration in the assessment

of pain for an adolescent patient is that they:

CORRECT ANSWER : A. May deny or minimize their

pain when friends visit for fear of losing control.

Question 9: An 8-month-old infant with pneumonia has

severe intercostal and substernal retractions, weak muscle tone, lethargy, and gray skin color. The infant's condition does not improve after bag-mask ventilation. The next

step in treatment is most likely to be:

  • | Page

CORRECT ANSWER : C. Rapid sequence intubation.

Question 10: Which combination of medications is best to

have prepared for a pediatric resuscitation?

CORRECT ANSWER : B. Epinephrine and glucose.

Question 11: A 20-day-old infant has a 1-week history of

not eating well. The infant has a weak cry and is jittery.Which laboratory test is indicated?

CORRECT ANSWER : B. Finger-stick glucose.

Question 12: Which intervention should be performed

next if tactile stimulation, positioning, drying, and blow- by oxygen administration do not increase a newborn's heart rate?

CORRECT ANSWER : D. Bag-mask ventilation.

Question 13: A 10-kg child has deep partial-thickness

burns over 35% of the total body surface area. Which

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 17, 2025
Description:

ENPC EXAM NEWEST ACTUAL EXAM COMPLETE 75 QUESTIONS AND CORRECT DETAILED ANSWERS (VERIFIED AN SWERS) |ALREADY GRADED A+||BRAND NEW!! Question 1: An unresponsive 2-year-old child was found by his mot...

Get this document $30.00