EMR Final Written Practice Test 100

Study Guides Aug 18, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

EMR Final Written Practice Test | 100 Questions with 100% Correct Answers | Verified | Latest Update

Question 1: You arrive at the scene of an emergency. Which

of the following should you do first?

  • Summon more advanced medical personnel.
  • Determine any life-threatening conditions.
  • Approach the patient carefully.
  • Ensure your safety and the safety of bystanders.

Correct answer: d. Ensure your safety and the safety of

bystanders.

Question 2: Which body system is composed of a complex

group of body systems responsible for fighting disease?

  • Respiratory system
  • Immune system
  • Digestive system
  • Endocrine system

Correct answer: b. Immune system

Question 3: You should attempt to resuscitate a patient who

has no pulse and is not breathing in which situation?

  • The patient exhibits dependent lividity.
  • The patient's advance directive is unavailable.
  • The patient shows signs of tissue decay.
  • There is stiffening of the finger and jaw joints.

Correct answer: b. The patient's advance directive is

unavailable.

Question 4: The following are steps to remove disposable

gloves safely. Which action should you do first?

  • Hold the glove in the palm of the remaining gloved hand.
  • Pinch the palm side of one glove near the wrist.
  • Pull the glove off so that it is inside out.
  • Slip two fingers under the glove at the wrist.

Correct answer: b. Pinch the palm side of one glove near the

wrist.

Question 5: You arrive at the scene of a bank robbery where

one of the security guards was shot in the chest. The scene has been secured by law enforcement. Which of the following is appropriate when providing care to the patient?

  • Take care not to disturb any item at the scene.
  • Obtain immediate access to the patient upon arrival.
  • Have law enforcement clean up any blood around the
  • patient.

  • Assume control of the situation once you arrive.

Correct answer: a. Take care not to disturb any item at the

scene.

Question 6: You check a patient's pulse and find it to be very

fast. Which prefix is appropriate to describe this?

  • Hyper-
  • Hypo-
  • Brady-
  • Tachy-

Correct answer: d. Tachy-

Question 7: When preparing to provide care to a patient,

which of the following must you do first?

  • Inform the patient of your level of training.
  • Explain what you are planning to do.
  • Describe what you observe.
  • Identify yourself to the patient.

Correct answer: d. Identify yourself to the patient.

Question 8: A patient has sustained a musculoskeletal injury

involving the structure that attaches muscle to bone. Which structure would this be?

  • Connective tissue
  • Ligaments
  • Fibers
  • Tendons

Correct answer: d. Tendons

Question 9: You are providing care to a 3-year-old boy with a

respiratory problem. Which of the following should you

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 18, 2025
Description:

EMR Final Written Practice Test | 100 Questions with 100% Correct Answers | Verified | Latest Update Question 1: You arrive at the scene of an emergency. Which of the following should you do first?...

Get this document $30.00