DELTA SIGMA THETA CH EAT

Study Guides Aug 18, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

  • | Page

DELTA SIGMA THETA CH EAT

SHEET EXAM QUESTIONS WITH

SOLUTIONS

Question 1: How many Pearls do Deltas wear?

CORRECT ANSWER: 20 pearls, Sixteen of the pearls

represent the founders and four of the pearls represent the ladies who incorporated the sorority

Question 2: How many founders are there?

CORRECT ANSWER: 22 Illustrious Ladies

Question 3: What is the Motto?

CORRECT ANSWER: Intelligence is the torch of

wisdom

Question 4: What are the 3 basic principles?

CORRECT ANSWER: Scholarship, Public service and

Sisterhood

  • | Page

Question 5: When was DST founded?

CORRECT ANSWER: January 13, 1913

Question 6: Where was DST founded?

CORRECT ANSWER: Howard University

Question 7: Who is the National President of DST?

CORRECT ANSWER: Beverly E. Smith

Question 8: 1st Pearl

CORRECT ANSW ER: Compassion

Question 9: 2nd Pearl

CORRECT ANSWER: Courtesy

Question 10: 3rd Pearl

CORRECT ANSWER: Dedication

Question 11: 4th Pearl

  • | Page

CORRECT ANSWER: Fellowship

Question 12: 5th Pearl

CORRECT ANSWER: Fidelity

Question 13: 6th Pearl

CORRECT ANSWER: Honesty

Question 14: 7th Pearl

CORRECT ANSWER: Justice

Question 15: 8th Pearl

CORRECT ANSWER: Purity

Question 16: 9th Pearl

CORRECT ANSWER: Temperance

Question 17: What are the colors of Delta Sigma Theta?

CORRECT ANSWER: Crimson Cream

  • | Page

Question 18: What is DST flower?

CORRECT ANSWER: African Violet

Question 19: What does "Soror" mean?

CORRECT ANSWER: Sister

Question 20: How does DST provide public services

through?

CORRECT ANSWER: Five-point Program Thrust

Question 21: Five Point Thrust

CORRECT ANSWER: Economic Development,

Educational Development, International Awareness and Involvement, Physical and Mental Health, Political Awareness and Involvement

Question 22: What does DST pyramid mean?

CORRECT ANSWER: Strength, Courage, Hope,

Wisdom, Beauty, Femininity

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 18, 2025
Description:

DELTA SIGMA THETA CH EAT SHEET EXAM QUESTIONS WITH SOLUTIONS Question 1: How many Pearls do Deltas wear? CORRECT ANSWER: 20 pearls, Sixteen of the pearls represent the founders and four of the pear...

Get this document $30.00