CORRECT ANSWER: TRUE

Study Guides Aug 18, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

  • Brew Brewista Test Exam New Version
  • Best Studying Material with All Questions from Actual Past Exam and 100% Correct Answer

Question 1: The correct recipe for a large cherry lemon

freeze. 2 scoops of cherry, fill to the 8 with concentrate, fill to the 16 with ice cream mix, full cup of ice.

CORRECT ANSWER: TRUE

Question 2: How many scoops of flavor go in a medium

classic drinks

CORRECT ANSWER: 1

Question 3: recipe for a large almond milk brunette Chiller

CORRECT ANSWER: 2 scoops brunette, 2 scoops chocolate,

  • espresso shots, fill to the 12 oz line.

Question 4: All hot, iced, and chai chillers get one scoop of

flavor if requested.

CORRECT ANSWER: False

Question 5: recipe for a small decaf German Chocolate

Chiller

CORRECT ANSWER: 2 scoops German Chocolate, , 2 decaf

expresso shots, fill to the 6 oz line with mocha mix

Question 6: Ingredients of the regular Chiller barrel

CORRECT ANSWER: Expresso, Sugar, Whole Milk

Question 7: Which milk goes in a skinny latte?

CORRECT ANSWER: skim milk

Question 8: Hot and iced chai lattes are Classic drinks at 7

brew, so they follow the same scoop rules as our hot iced classic coffee drinks.

CORRECT ANSWER: True

Question 9: If a mocha chiller is requested decaf, whole milk

should be used as the milk.

CORRECT ANSWER: False

Question 10: What temp range should a extra hot drink be?

CORRECT ANSWER: 175 - 180

Question 11: recipe for a medium blue raspberry lemonade

chiller

CORRECT ANSWER: 1oz of blue raspberry, fill to the 6

with lemon concentrate, then fill to the 12 with lemonade

Question 12: How many scoops of flavor go in a small,

medium, and large sugar-free German Chocolate Mocha?

CORRECT ANSWER: 1-2-2

Question 13: What are the fill lines for kids, small, medium,

and large iced drinks?

CORRECT ANSWER: 5, 8, 12, 16

Question 14: How many scoops of flavor go in a medium iced

strawberry lemonade?

CORRECT ANSWER: 1

Question 15: What is the temperature ranger for a hot drink

ordered "drinkable"?

CORRECT ANSWER: 140 - 150

Question 16: Ingredients of the mocha Chiller Barrel

CORRECT ANSWER: Expresso, Mocha Mix

Question 17: How many scoops of flavor go in a large Classic

drinks?

CORRECT ANSWER: 1

Question 18: How Many scoops of flavor go in a large iced

strawberry lemonade?

CORRECT ANSWER: 2

Question 19: How many total ounces of flavor, expresso

shots, and milk would be in a small almond milk mocha Chiller?

CORRECT ANSWER: 6

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 18, 2025
Description:

7 Brew Brewista Test Exam New Version Best Studying Material with All Questions from Actual Past Exam and 100% Correct Answer Question 1: The correct recipe for a large cherry lemon freeze. 2 scoop...

Get this document $30.00