CORRECT ANSWER : OLDER ADULT WOSTEOPOROSIS

Study Guides Aug 2, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

  • | Page

Hesi Leadership Exit Exam (Actual Version 2) V2 Guaranteed A+ Actual Questions and Answers, Complete 100%

Question 1: The nurse is caring for an older adult who was

admitted with a Urinary tract infection and is now exhibiting signs of Severe Inflammatory Response Syndrome (SIRS).Which collaborative care goals should the nurse include in the plan of care? (Select all that apply)

CORRECT ANSWER : BODY TEMP with in normal limits.

REDUCE WBC count. NEGATIVE URINE CULTURE

Question 2: The nurse is caring for clients on an orthopedic unit.

Which client has the greatest risk for developing osteomyelitis?

CORRECT ANSWER : OLDER ADULT W/OSTEOPOROSIS

WHO IS BEDFAST FOLLOWING COMPRESSION

FRACTURE OF THE VERTABRAE

Question 3: A male college student is brought to an emergency

clinic by his friends because they report that he has been vomiting for the past 3 days as the result of food poisoning.

  • | Page

Laboratory findings indicate that the client's potassium level is 2.5 mEq/L (2.5 mmol/L), so he is admitted to a local hospital.Which intervention is most important for the nurse to include in this client's plan of care?

CORRECT ANSWER : Initiate cardiac monitoring for the

clients.

Question 4: The practical nurse (PN) is visiting a client who has

stage four colon cancer and is receiving palliative home care the day. Which intervention should the nurse ask the PN to ensure the family is providing the client?

CORRECT ANSWER : MUCOUS MEMBRANE MOIST

Question 5: The nurse is caring for a group of five clients with

the assistance of an experienced and capable unlicensed assistive personnel (UAP). Which nursing actions can the nurse delegate to the UP? (Select all that apply.)

CORRECT ANSWER: POST OP VITAL SIGNS HYGIENE

CARE FOLLOWING TRAUMATIC FOOT AMPUTATION

  • | Page

Question 6: When triaging emergency room clients, which client

should the nurse assess first?

CORRECT ANSWER : FEMALE WITH SEVERE RIGHT

LOWER ABDOMINAL PAIN FEBRILE AND VOMITING

*Confirm

Question 7: While eating breakfast, a client admitted with

syncope and a 2-month history of vertigo complains of dizziness. Using the standard communication tool SBAR (Situation, Background, Assessment, Recommendation), which statement is best for the nurse to provide the healthcare provider about the client's background?

CORRECT ANSWER : The client's significant history includes

atrial fibrillation and hypoglycemia.

Question 8: Several nurses are elected by their peers to serve on

a negotiating committee to recommend new healthcare benefits

  • | Page

CORRECT ANSWER : BE AVAILABLE TO ALL SHIFTS TO

DISCUSS CHANGES IN HEALTH BENEFITS

Question 9: Several family members are visiting a client who

had a myocardial infarction 4 days ago. The unlicensed assistive one of the visitors is lying on the client's bed. Which action should the nurse implement?

CORRECT ANSWER : EXPLAIN THE CLIENT HAS THE

RIGHT TO HAVE VISITOR LIE ON THE BED

Question 10: The healthcare provider prescribes an oral

medication to be given daily for 3 days. However, the medication was also given on the fourth day.

CORRECT ANSWER : REVIEW MEDICATION

TRANSCRIPTION WITH THE NURSE.

Question 11: The nurse initiates the procedure to remove a

client's peripherally inserted central catheter (PICC) when a code blue is called for another collapsed in the hallway while

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 2, 2025
Description:

Hesi Leadership Exit Exam (Actual Version 2) V2 Guaranteed A+ Actual Questions and Answers, Complete 100% Question 1: The nurse is caring for an older adult who was admitted with a Urinary tract in...

Get this document $30.00