CORRECT ANSWER : FTP

Study Guides Aug 18, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

CREST CPSA study guide

Question 1: What does TCP stand for?

CORRECT ANSWER : Transmission Control Protocol

Question 2: What does UDP stand for?

CORRECT ANSWER : User Datagram Protocol

Question 3: What protocol uses Port 21?

CORRECT ANSWER : FTP

Question 4: What does FTP stand for?

CORRECT ANSWER : File Transfer Protocol

Question 5: What protocol uses Port 22?

CORRECT ANSWER : SSH

Question 6: What does SSH stand for?

CORRECT ANSWER: Secure Shell

Question 7: What protocol uses Port 23?

CORRECT ANSWER : Telnet

Question 8: What protocol uses Port 25?

CORRECT ANSWER : SMTP

Question 9: What does SMTP stand for?

CORRECT ANSWER : Simple Mail Transfer Protocol

Question 10: What protocol uses Port 49?

CORRECT ANSWER : TACACS

Question 11: What does TACACS stand for?

CORRECT ANSWER : Terminal Access Controller Access

Control System

Question 12: What protocol uses Port 53?

CORRECT ANSWER : DNS

Question 13: What does DNS stand for?

CORRECT ANSWER : Domain Name System

Question 14: What protocol uses Port 67 (UDP)?

CORRECT ANSWER : DHCP (Server)

Question 15: What protocol uses Port 68 (UDP)?

CORRECT ANSWER : DHCP (Client)

Question 16: What does DHCP stand for?

CORRECT ANSWER : Dynamic Host Configuration Protocol

Question 17: What protocol uses Port 69 (UDP)?

CORRECT ANSWER : TFTP

Question 18: What does TFTP stand for?

CORRECT ANSWER : Trivial File Transfer Protocol

Question 19: What protocol uses Port 80?

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 18, 2025
Description:

CREST CPSA study guide Question 1: What does TCP stand for? CORRECT ANSWER : Transmission Control Protocol Question 2: What does UDP stand for? CORRECT ANSWER : User Datagram Protocol Question 3: W...

Get this document $30.00