CORRECT ANSWER: BUN 32, CREATNINE 8.32

Study Guides Aug 2, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

Medical-Surgical RN A Prophecy Relias (Scored 100%)

Question 1: Which adaptive equipment would be most

appropriate to use for a severely contracted patient who is unable to bear weight when transferring from bed to chair?

CORRECT ANSWER: Patient Lift example hoyer

Question 2: What lab values are expected to be in a

patient with end stage renal disease on hemodialysis?

CORRECT ANSWER: BUN 32, CREATNINE 8.32

Question 3: Your 85 year old patient with atrial

fibrillation fell at home 3 days ago. You notice she has been having several episodes of acute confusion since being admitted to your unit. What is the most important order you should anticipate from the provider?

CORRECT ANSWER: Hold wayfaring (coumadin) for

the next 48 hours

Question 4: Your new admission presents with a cough,

unintentional weight loss, frequent knot sweats, and bloody sputum. What type of isolation precautions should you initiate, if any?

CORRECT ANSWER: Airborne precautions

Question 5: Upon entering your patient's room you note

that they are having a seizure. What is your 1st action?

CORRECT ANSWER: Position the patient on their side

to maintain the airway

Question 6: You find your coworker looking through

your patient's medical record. She States how is Mr.Smith doing? He is my best friend's dad. We are so worried about him. What is the best course of action?

CORRECT ANSWER: Tell her you cannot give her

information and report her actions to your manager.

Question 7: Your male patient complaints of discomfort

while inflating the balloon during insertion of a

endwelling urinary catheter. What would be the most appropriate action?

CORRECT ANSWER: Deflate the balloon, advance the

catheter further, then reinflate the balloon.

Question 8: Your patient takes regular insulin and NPH

twice A-day for glucose control. What times should the patient be taught to be alert for signs of hypoglycemia?

CORRECT ANSWER: Is late afternoon and early

morning

Question 9: What is a proton pump inhibitor, such as

pantoprazole (protonix) used for?

CORRECT ANSWER: Reduce gastric acid secretion

Question 10: Your patient has a non productive cough

and presence of secretions in his tracheostomy. Prior to sectioning the patient, what should you do 1st?

CORRECT ANSWER: Hyperoxygenate patient

Question 11: dietary teaching for a patient with chronic

renal failure should include choices that are:

CORRECT ANSWER: Low potassium, low protein,

moderate fat

Question 12: Which of the following nursing diagnosis is

most important for a patient with chronic obstructive pulmonary disease(COPD)?

CORRECT ANSWER: Impaired gas exchange

Question 13: Your patient is admitted from the ED with

failure to thrive and advanced dementia. You note he is extremely underweight, appears unbathed for some time, and has a stage 4 pressure injury to his coccyx. You were told in report that he lives at home with family members.What should you do?

CORRECT ANSWER: Notify the charge nurse and

social worker of your concerns.

Question 14: You have a patient going for dialysis. There

are medications include Lisinopril(prinivil), ondansetron

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 2, 2025
Description:

Medical-Surgical RN A Prophecy Relias (Scored 100%) Question 1: Which adaptive equipment would be most appropriate to use for a severely contracted patient who is unable to bear weight when transfe...

Get this document $30.00