Comprehensive predictor test 85

Study Guides Aug 18, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

Comprehensive predictor test 85 CORRECT ANSWER s already passed

Question 1: A nurse is delegating client care assignments.

Which of the following tasks should the nurse assign to the assistive personnel?

CORRECT ANSWER : Apply an anti-embolic stocking

for a client who is 2 days post-op

Question 2: A nurse is caring for a client following an

electroconvulsive therapy. What nursing action?

CORRECT ANSWER : Continuously reorient client after

ECT

Question 3: A nurse is caring for a client who is taking

multiple medications about the possible interactions.Which of the following members of the interdisciplinary team should the nurse make a referral to?

CORRECT ANSWER : Advance practice nurse

Question 4: A nurse manager is taking measures to

increase cost effectiveness. In which of the following client situations should the nurse manager intervene?

CORRECT ANSWER : A nurse uses sterile gauze pads to

place a dressing on a surgical wound.

Question 5: A nurse is contributing to the plan of care for

a client who has ascites due to cirrhosis. Which of the following interventions should the nurse recommend including in the plan?

CORRECT ANSWER : Measure the client's abdominal

girth daily

Question 6: A nurse in an urgent care clinic is caring for

a client who reports recently using methylenedioxy- methamphetamine. Which of the following findings should the nurse expect?

CORRECT ANSWER : Hallucinations

Question 7: A nurse preparing a sterile field to perform a

dressing change for a client's leg wound. Which of the following actions should the nurse take?

CORRECT ANSWER : Place sterile objects at least 2.5

cm from the edge of the sterile field.

Question 8: A nurse is reinforcing teaching with a client

who has a new rx for transdermal nitroglycerin patches.Which of the following statements by the client indicates an understanding of the teaching?

CORRECT ANSWER : "I will place the patch on a

hairless area of skin"

Question 9: A nurse is reinforcing with a new mother on

facility security measures. Which of the following statements by the mother indicates an understanding of the teaching?

CORRECT ANSWER : "I will have an ID band that

matches the one my baby wears"

Question 10: A nurse begins to bathe a newly admitted

client who reports that she has not had anything to eat that day, the nurse interrupts the bath and obtains a healthy meal for the client. This action by the nurse is an example of which of the following?

CORRECT ANSWER : Boundary crossing

Question 11: A nurse enters the room of a school-aged

child and finds him on the floor experiencing a tonic- clonic seizure, which of the following actions should the nurse take?

CORRECT ANSWER : Place a pillow under the client's

head

Question 12: A nurse is providing support to the family

of a school-aged child who has a new diagnosis of a terminal illness, which of the following actions should the nurse take?

CORRECT ANSWER : Provide the family with time to

talk openly

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 18, 2025
Description:

Comprehensive predictor test 85 CORRECT ANSWER s already passed Question 1: A nurse is delegating client care assignments. Which of the following tasks should the nurse assign to the assistive pers...

Get this document $30.00