COMEDY DRIVING ANSWE RS

Study Guides Aug 18, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

  • | Page

COMEDY DRIVING ANSWE RS

(FOR TICKET DISMISSAL)

QUESTIONS AND ANSWERS

Question 1: Which one of these forms of transportation

causes more accidental deaths?

CORRECT ANSWER: Automobiles

Question 2: In the U.S., roughly how many individuals

die in automobile collisions every year?

CORRECT ANSWER: 35,000

Question 3: Why are less people dying on the roadways

today per million miles traveled?

CORRECT ANSWER: All of the below

  • | Page

Question 4: In a work zone it is:

CORRECT ANSWER: everyones responsibility to pay

attention in a work zone

Question 5: According to the video, you can turn right on

a red light when:

CORRECT ANSWER: All of the above

Question 6: What sign shape indicates a railroad

crossing?

CORRECT ANSWER: Round or X

Question 7: Which of these is NOT important while

driving?

CORRECT ANSWER: They are all important

  • | Page

Question 8: If a traffic light is not working you should

CORRECT ANSWER: Treat it like a stop sign

Question 9: According to the video, when pumping gas

you should stop pumping when:

CORRECT ANSWER: When you hear the "click"

Question 10: According to the video HOV lanes stand

for?

CORRECT ANSWER: High occupancy vehicle

Question 11: According to the video, a solid double

yellow line in the middle of the road means:

CORRECT ANSWER: You may not pass

  • | Page

Question 12: Why were the girls in the video pulled over?

CORRECT ANSWER: Speeding 45mph in a 35mph zone

Question 13: On a freeway, which lane is used for

passing:

CORRECT ANSWER: Left

Question 14: What color is a construction sign?

CORRECT ANSWER: Orange

Question 15: Always treat a flashing red light as a?

CORRECT ANSWER: Stop Sign

Question 16: Warning Signs are what color?

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 18, 2025
Description:

COMEDY DRIVING ANSWE RS (FOR TICKET DISMISSAL) QUESTIONS AND ANSWERS Question 1: Which one of these forms of transportation causes more accidental deaths? CORRECT ANSWER: Automobiles Question 2: In...

Get this document $30.00