CHPA REVIEW STUDY GUIDE

Study Guides Aug 2, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

  • | Page

CHPA REVIEW STUDY GUIDE

Question 1: What are the three elements of CPTED?

CORRECT ANSWER : 1) Natural access control 2) Natural

surveillance 3) Territorial reinforcement

Question 2: What are the two types of signage?

CORRECT ANSWER : 1) Command Signs 2) Informational

Signs

Question 3: What does the text mean by "Control and Uniform

Signage?"

CORRECT ANSWER : Enforce a basic sign standard regarding

design, size, colors and placement. No handwritten signs!

Question 4: Describe the growth rate of a typical master key

system.

CORRECT ANSWER: - It will grow 300% over 10 years - a

practical life-span is 10-12 years

Question 5: What are the four levels of a master key system?

  • | Page

CORRECT ANSWER : 1- the change key 2- the sub-master key

3- the master key 4- the grand master key

Question 6: Incandescent Lighting...how many lumens per watt?

CORRECT ANSWER : 20 lumens per watt-- Excellent color

discrimination

Question 7: What is the minimum recommended height for

security fencing?

CORRECT ANSWER : 7 feet

Question 8: Mercury vapor..how many lumens per watt?

CORRECT ANSWER : 63 lumens per watt Good color

discrimination

Question 9: Minimum recommended height for a mini-mesh

security fence is:

CORRECT ANSWER : 8 feet

Question 10: Describe a Type 1 workplace violence event.

  • | Page

CORRECT ANSWER : It is a criminal event The perpetrator has

no legitimate relationship to the healthcare facility.

Question 11: Describe a Type 2 workplace violence event.

CORRECT ANSWER : Perpetrated by a patient-- A Type 2 is

committed by someone who is a recipient of a service provided by the HCF or victim.

Question 12: Describe a Type 3 workplace violence event.

CORRECT ANSWER : A Type 3 event is committed by

someone who has an employment-related involvement with the HCF, such as an employee, or former employee.

Question 13: Describe a Type 4 workplace violence event.

CORRECT ANSWER : A Type 4 (domestic) event relates to

interpersonal violence at the Healthcare Facility (HCF). This can include spouses, lovers, relatives, friends, etc. It may involve visitors who have a dispute between patients, visitors, employees, physicians, contractors...

Question 14: Metal Halide...How many lumens per watt?

  • | Page

CORRECT ANSWER : 115 lumens per watt-- Excellent color

discrimination

Question 15: Sodium Lighting...How many lumens per watt?

CORRECT ANSWER : Sodium is 130 lumens per watt--- with

FAIR color discrimination

Question 16: Fluorescent Lighting...How many lumens per

watt?

CORRECT ANSWER : Fluorescent provides 83 lumens per

watt....excellent color discrimination.

Question 17: What two distinct purposes does lighting serve?

CORRECT ANSWER : Safety and Security

Question 18: Describe the Joint Commission Survey...

CORRECT ANSWER : Conducts multi-disciplinary on-site

surveys Utilizes a patient tracer methodology Select a sample of patients who have been through the health system Traces the path the patient had taken through the health care system ensuring compliance

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 2, 2025
Description:

CHPA REVIEW STUDY GUIDE Question 1: What are the three elements of CPTED? CORRECT ANSWER : 1) Natural access control 2) Natural surveillance 3) Territorial reinforcement Question 2: What are the tw...

Get this document $30.00