CEA EXAM PREP NEWEST TESTBANK

Study Guides Aug 2, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

  • | Page

CEA EXAM PREP NEWEST TESTBANK

COMPLETE 350 ACTUAL EXAM QUESTIONS

WITH CORRECT DETAILED ANSWERS

(VERIFIED ANSWERS) GRADED A+

Question 1: The patient is exhibiting a productive cough and a

low-grade fever. Chest X-ray on PA view shows a left lower chest area of consolidation adjacent to the left border of the heart approximately 2 rib spaces above the costophrenic angle.The lateral x-ray view shows this lesion absent of the window posterior to the cardiac silhouette. Which is the most likely location of this area of focal consolidation?*Left upper lobe apex *Right middle lobe *Left upper lobe lingula *Left lower lobe

CORRECT ANSWER : Left upper lobe lingula

Question 2: The inability to fully relax the myocardium during

relaxation is a trademark of which of the following diagnoses?

CORRECT ANSWER : Diastolic dysfunction

  • | Page

Question 3: An otherwise healthy African American adult male

has been diagnosed with hypertension. He has been restricting his salt intake, eating a DASH (Dietary Approaches to Stop Hypertension) diet, and exercising more, but his blood pressure is still elevated. Which is the BEST medication to prescribe him?

CORRECT ANSWER : Calcium channel blocker

Question 4: Your patient has been diagnosed with a 4.5cm

ascending aortic aneurysm. Which medical imaging is considered standard of care for serial surveillance?

CORRECT ANSWER : CT angiography of the chest

Question 5: Which of the following medications does not cause

beta 1 stimulation?

CORRECT ANSWER : phenylephrine

  • | Page

Question 6: A 50-year-old woman with a history of hypertension

presents with dyspnea on exertion and orthopnea. On examination, she has jugular venous distention and bilateral crackles on lung auscultation. What is the most likely diagnosis?

CORRECT ANSWER: Congestive heart failure

Question 7: Your patient with a history of HFrEF (heart failure

with reduced ejection fraction) with an ejection fraction of 40% who is also not on optimal medical therapy has been diagnosed with a myocardial infarction this admission and received emergent placement of a drug-eluting stent to the left anterior descending artery. As the medical home who will manage this patient after discharge, which medication strategy would you expect to be a priority in the patient's care?

CORRECT ANSWER: Ordering a transthoracic

echocardiogram and order a Lifevest if EF is less than 35%

Question 8: Which of the following people groups represent the

least risk of cardiac disease?

  • | Page

CORRECT ANSWER : Caucasians

Question 9: A 65-year-old woman presents for a follow-up

examination. She is a smoker, and her hypertension is now adequately controlled with medication. Her mother died at age 40 from a heart attack. The fasting lipid profile shows cholesterol = 240 mg/dL, HDL = 30, and LDL = 200. In addition to starting therapeutic lifestyle changes, the nurse

practitioner should start the patient on:

CORRECT ANSWER : a statin drug

Question 10: Which of the following end-organ sequelae is not

directly caused by uncontrolled hypertension?

CORRECT ANSWER : Peripheral neuropathy

Question 11: Preventive cardiac care should focus primarily on

addressing all the following except?

CORRECT ANSWER : Genetic predisposition

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 2, 2025
Description:

CEA EXAM PREP NEWEST TESTBANK COMPLETE 350 ACTUAL EXAM QUESTIONS WITH CORRECT DETAILED ANSWERS (VERIFIED ANSWERS) GRADED A+ Question 1: The patient is exhibiting a productive cough and a low-grade ...

Get this document $30.00