CANSELL REVIEW COMPL ETE

Study Guides Aug 18, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

  • | Page

CANSELL REVIEW COMPL ETE

ANSWERED QUESTIONS

Question 1: Which of the following is lawful in Ontario?

CORRECT ANSWER: It is illegal to consume cannabis

while driving.

Question 2: True or false? Only the federal government

can enact laws regarding drug-impaired driving.

CORRECT ANSWER: False

Question 3: True or false? An individual may serve as the

store manager for two or more stores.

CORRECT ANSWER: False

Question 4: What does THC stand for?

CORRECT ANSWER: Delta-9-tetrahydrocannabinol

Question 5: What category of strains generally has more

relaxing effects?

  • | Page

CORRECT ANSWER: Indica

Question 6: Which one of the following statements is

correct?

CORRECT ANSWER: Employees must act in

accordance with the law and demonstrate both honesty and integrity.

Question 7: True or false? Cannabis cannot be displayed

in a manner that would make it visible from the exterior of the store.

CORRECT ANSWER: True

Question 8: True or false? If a product is recalled, a retail

store operator must ensure that it is transported in a secure manner back to the licensed producer.

CORRECT ANSWER: False

Question 9: True or false? Cannabis cannot be displayed

in a way that would be visible from the exterior of the

  • | Page

store. However, accessories may be visible from the exterior.

CORRECT ANSWER: False

Question 10: True or false? Consuming cannabidiol can

cause intoxicating effects.

CORRECT ANSWER: False

Question 11: True or false? Cannabis affects everyone in

the same way.

CORRECT ANSWER: False

Question 12: What percentage of Canadian cannabis

consumers consume cannabis daily?

CORRECT ANSWER: 9%

Question 13: How is a vaporizer different than a pipe?

CORRECT ANSWER: A vaporizer heats the cannabis

without burning it

  • | Page

Question 14: True or false? Under the Criminal Code,

operating or having care or control of a motor vehicle with a prohibited level of drugs in your blood is a criminal offence.

CORRECT ANSWER: True

Question 15: Which one of the following is correct?

Violating the federal gram or plant limits, and possessing or distributing cannabis from illicit sources can be

punished:

CORRECT ANSWER: By fines and/or imprisonment

Question 16: Which of the following is not a terpene?

CORRECT ANSWER: Citrusene

Question 17: True or false? Daily cannabis consumption

for a prolonged period can cause lasting mental and physical effects.

CORRECT ANSWER: True

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 18, 2025
Description:

CANSELL REVIEW COMPL ETE ANSWERED QUESTIONS Question 1: Which of the following is lawful in Ontario? CORRECT ANSWER: It is illegal to consume cannabis while driving. Question 2: True or false? Only...

Get this document $30.00