CAIB 2 EXAM NEWEST ACTUAL

Study Guides Aug 18, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

CAIB 2 EXAM NEWEST ACTUAL

EXAM COMPLETE 200 QUESTIONS

AND CORRECT DETAILED

ANSWERS (VERIFIED ANSWERS)

|ALREADY GRADED A+||BRAND

NEW!!

QUESTION 1: Identify 4 categories that buildings may fall

into and give an example of each

CORRECT ANSWER :

  • Residential (homes)
  • Mercantile (hospital)
  • Non-mercantile (stores)
  • Manufacturing/industrial (manufacturing plants)

QUESTION 2: Identify two bases that coverage can be

provided

CORRECT ANSWER :

  • Scheduled basis
  • All property basis

QUESTION 3: Briefly explain how the scheduled basis and

all property is identified

CORRECT ANSWER :

  • Scheduled basis - only property which is specifically
  • identified or scheduled on the policy is insured

  • All property - All property owned by the insured is covered
  • by a single limit of insurance. Usually subject to a minimum 90% co-insurance clause

QUESTION 4: Identify and give an example of each of the

five types of property contained in the definition of building found in the IBC Commercial Property Broad Form

CORRECT ANSWER :

  • Fixed structures; pertaining to the business and located on
  • the property (fencing, yard signs, lights)

  • Additions and extensions; in contact with the building
  • (enclosed walkways, lean-to storage)

  • Permanent fittings & fixtures attached to or forming part of
  • the building (heating, plumbing, carpeting)

  • Materials, equipment, supplies used for maintenance
  • Growing plants, trees, shrubs, flowers; inside the insureds
  • building for decorative purposes when insured is owner

QUESTION 5: Identify the three conditions pertaining to the

coverage of growing plants, trees, etc

CORRECT ANSWER :

  • Such property was inside the building
  • It was being used for decorative purposes
  • The insured was the owner of the building

QUESTION 6: Identify and give an example of each of the

three types of property contained in the definition of Stock found in the IBC Commercial Property Broad Form

CORRECT ANSWER :

  • Merchandise of every description usual to the insureds
  • business; goods held for sale

  • Packing, wrapping, & advertising materials; bubble wrap,
  • flyers or catalogues

  • Similar property belonging to others which the insured is
  • under obligation to keep insured or which he is legally liable; consignment goods or tv repair shop

QUESTION 7: Identify three conditions that need to be

present before "similar property belongings to others" will be insured under the definition of stock

CORRECT ANSWER :

  • Property lost or damaged must be similar that insured is
  • insured by the policy

  • The insured must have had an obligation to keep the
  • property insured

  • The insured must have been legally liable for it

QUESTION 8: Identify and give an example of each of the

three types of property contained in the definition of equipment found in the IBC Commercial Property Broad Form

CORRECT ANSWER :

  • All contents usual to insureds business including furniture,
  • furnishings, fittings other than building or stock

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 18, 2025
Description:

CAIB 2 EXAM NEWEST ACTUAL EXAM COMPLETE 200 QUESTIONS AND CORRECT DETAILED ANSWERS (VERIFIED ANSWERS) |ALREADY GRADED A+||BRAND NEW!! QUESTION 1: Identify 4 categories that buildings may fall into ...

Get this document $30.00