BICSI RPTM EXAM PREP LATEST

Study Guides Aug 18, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

  • | Page

BICSI RPTM EXAM PREP (LATEST

UPDATE) QUESTIONS &

ANSWERS| GRADE A| 100%

CORRECT (VERIFIED SO LUTIONS)

Question 1: Next step after Schematic Design approval

CORRECT ANSWER: Design development

Question 2: Formal reviews in Design Development

CORRECT ANSWER: 50 and 80 percent

Question 3: Next step after Design Development approval

CORRECT ANSWER: Construction Document

Question 4: What communicates owner's detailed

requirements in construction drawings

CORRECT ANSWER: The Construction Document

Question 5: Who supplies bidding and contracting

requirements

  • | Page

CORRECT ANSWER: The owner

Question 6: Who coordinates advertising and invitations

to bidders

CORRECT ANSWER: The owners

Question 7: PM considerations prior to conducting OSP

surveys

CORRECT ANSWER: Obtain all available

documentation, obtain work safety requirements, obtain applicable pole attachment agreement, contact one-call system center

Question 8: What assists the OSP design PM in

considering all of the information that may be pertinent to the OSP project?

CORRECT ANSWER: Outside plant design checklist

Question 9: What is best accomplished by an electronic

program that generates reproducible results using industry

  • | Page

standard units of work and production rates for labor specific to OSP Work

CORRECT ANSWER: OSP Cost Estimating

Question 10: What type of drawings are represented with

an A?

CORRECT ANSWER: Architectural drawings

Question 11: What type of drawings are represented with

an M?

CORRECT ANSWER: Mechanical drawings

Question 12: What type of drawings are represented with

an E?

CORRECT ANSWER: Electrical drawings

Question 13: What type of drawings are represented with

a P?

CORRECT ANSWER: Plumbing drawings

  • | Page

Question 14: What type of drawings are represented with

an FP?

CORRECT ANSWER: Fire protection drawings

Question 15: What type of drawings are represented with

a T?

CORRECT ANSWER: Telecommunication

Question 16: What type of drawings are represented with

an S?

CORRECT ANSWER: Structural drawing

Question 17: What type of drawings are represented with

a U?

CORRECT ANSWER: Utility drawing

Question 18: What type of drawings typically include

elements such as landscaping, roadways/driveways/sidewalks and related items, exterior

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 18, 2025
Description:

BICSI RPTM EXAM PREP (LATEST UPDATE) QUESTIONS & ANSWERS| GRADE A| 100% CORRECT (VERIFIED SO LUTIONS) Question 1: Next step after Schematic Design approval CORRECT ANSWER: Design development Questi...

Get this document $30.00