BICSI INSTALLER 2: FIBER

Study Guides Aug 17, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

  • | Page

BICSI INSTALLER 2: FIBER

MODULE|UPDATED&VERIF IED|100

% PASS|GUARANTEED SU CCESS

Question 1: What code addresses the safety of persons,

property, and the environment associated with the ITS cabling installation?

CORRECT ANSWER: NEC (National Electric Code)

Question 2: According to the frequency conversion chart,

how many hertz are in 1 KHz?

CORRECT ANSWER: One thousand hertz = 1 KHz

Question 3: According to the frequency conversion chart,

how many kilohertz are in 1 MHz?

CORRECT ANSWER: One million kilohertz = 1 MHz

Question 4: According to the frequency conversion chart,

how many megahertz are in 1 GHz?

CORRECT ANSWER: One billion megahertz = 1 GHz

  • | Page

Question 5: What does NFPA stand for?

CORRECT ANSWER: National Fire Protection

Association

Question 6: What does AHJ stand for?

CORRECT ANSWER: Authorities Having Jurisdiction

Question 7: What does TIA/EIA stand for?

CORRECT ANSWER: Telecommunications Industry

Association / Electronic Industries Alliance

Question 8: What does BICSI stand for?

CORRECT ANSWER: Building Industry Consulting

Service International

Question 9: How is frequency defined in terms of optical

pulses?

CORRECT ANSWER: Optical pulses using cycles per

second, 1 unit of hertz = 1 cycle per second, 4 Hz = 4 cycles per second

  • | Page

Question 10: What is the definition of transmission?

CORRECT ANSWER: The movement of information in

the form of electrical or optical signals from one point to another through a transport medium

Question 11: What is refraction?

CORRECT ANSWER: Bending of the light as it passes

from one medium into another

Question 12: What does MHz quantify in a cabling

system?

CORRECT ANSWER: Quantifies the bandwidth of a

cabling system in a frequency range and the information handling capabilities of the medium

Question 13: What do megabits represent?

CORRECT ANSWER: Transmission rate - the number of

bits of information that can be transported over the medium (vehicles of the highway)

  • | Page

Question 14: What are the three main components in the

anatomy of a fiber?

CORRECT ANSWER: Core, Cladding, Coating

Question 15: What is attenuation?

CORRECT ANSWER: The decrease in magnitude of

transmission signal strength between points, expressed in decibels as the ratio of output to input signal

Question 16: What is attenuation (insertion loss) in the

context of fiber optics?

CORRECT ANSWER: Light pulses traveling along fiber

are subjected to loss due to absorption or scattering of the light

Question 17: What is intrinsic attenuation?

CORRECT ANSWER: Controlled by the manufacturer,

expressed in decibels per kilometer, impacts the signal to reach the receiver with sufficient power

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 17, 2025
Description:

BICSI INSTALLER 2: FIBER MODULE|UPDATED&VERIF IED|100 % PASS|GUARANTEED SU CCESS Question 1: What code addresses the safety of persons, property, and the environment associated with the ITS cabling...

Get this document $30.00