BICSI INSTALLER 12 LATEST

Study Guides Aug 18, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

  • | Page

BICSI INSTALLER 1&2 | LATEST

UPDATED | COMPLETE

QUESTIONS AND 100% RATED

CORRECT ANSWERS | GE T IT

CORRECT!(ALREADY GRA DED

A+)

Question 1: What is TIA/EIA?

CORRECT ANSWER : Telecommunications Industry

Association / Electronic Industries Alliance

Question 2: What is TIA/EIA-568-C.0?

CORRECT ANSWER : Generic Telecommunications

Cabling for Customer Premises

Question 3: What is TIA-568-C.1?

CORRECT ANSWER : Commercial Building

Telecommunications Cabling Standard

Question 4: What is ANSI/TIA/EIA-568-C.2?

  • | Page

CORRECT ANSWER : Balanced Twisted Pair

Telecommunications Cabling and Component Standards

Question 5: What is ANSI/TIA/EIA-568-C.3?

CORRECT ANSWER : Optical Fiber Cabling

Component Standards

Question 6: What is TIA/EIA-569-B?

CORRECT ANSWER : Commercial Building Standard

for Telecommunications Pathways and Spaces

Question 7: What is ANSI/TIA/EIA-570-B?

CORRECT ANSWER : Residential Telecommunications

Infrastructure Standard 2004

Question 8: What is ANSI/TIA/EIA-606-A?

CORRECT ANSWER : Administration Standard for

Commercial Telecommunications Infrastructure

Question 9: What is ANSI/J-STD-607-A?

  • | Page

CORRECT ANSWER : Commercial Building

Grounding and Bonding Requirements for Telecommunications

Question 10: What is TIA TSB-140?

CORRECT ANSWER : Additional Guidelines for Field-

Testing Length, Loss, and Polarity of Optical Fiber

Question 11: What is TIA-525-7 OFSTP-7?

CORRECT ANSWER : Measurement of Optical Power

Loss of Installed Singlemode Fiber Cable Plant

Question 12: What is TIA-526-14-A OFSTP-14?

CORRECT ANSWER : Measurement of Optical Power

Loss of Installed Multimode Fiber Cable Plant

Question 13: What is IEEE?

CORRECT ANSWER : Institution of Electrical and

Electronic Engineers

  • | Page

Question 14: What is IEEE 802.3ab?

CORRECT ANSWER : 100Base-T, 1 Gig Ethernet

Question 15: What is IEEE 802.3af?

CORRECT ANSWER : Power Over Ethernet 15.4W

max

Question 16: What is IEEE 802.3an?

CORRECT ANSWER : 10Base-T, 10 Gig Ethernet

Question 17: What is IEEE 802.3at?

CORRECT ANSWER : Enhanced Power Over Ethernet

25.5W max

Question 18: What is IEEE 802.11a?

CORRECT ANSWER : 54/22 Mbit/sec 5 GHz

Question 19: What is IEEE 802.11b?

CORRECT ANSWER : 11 Mbit/sec 2.4 GHz

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 18, 2025
Description:

BICSI INSTALLER 1&2 | LATEST UPDATED | COMPLETE QUESTIONS AND 100% RATED CORRECT ANSWERS | GE T IT CORRECT!(ALREADY GRA DED A+) Question 1: What is TIA/EIA? CORRECT ANSWER : Telecommunications Indu...

Get this document $30.00