ARMY UPL EXAM QUESTIONS WITH

Study Guides Aug 2, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

ARMY UPL EXAM QUESTIONS WITH

VERIFIED ANSWERS

Question 1: What is the URI?

CORRECT ANSWER : anonymous questionnaire with 53

items administered at least 90 days before an operational deployment

Question 2: What is the R-URI?

CORRECT ANSWER : anonymous questionnaire

administered 90-180 days after returning from an operational deployment

Question 3: Substance Misuse

CORRECT ANSWER : a one-time event, when a Soldier

uses drugs but has no apparent diagnosis for a drug or alcohol problem and no continuing pattern of abuse is present.

Question 4: Substance Abuse

CORRECT ANSWER : maladaptive behavior patterns over a

12-month period, involving one of the following: Failure to

perform at work, using in hazardous situations, recurrent legal/ social problems.

Question 5: Responsible Drinking

CORRECT ANSWER : does not adversely affect an

individual's ability to fulfill their obligations, nor negatively impacts the individual's job performance, health, or well- being or the good of the order and discipline of the Unit or organization

Question 6: Substance Dependence

CORRECT ANSWER : Soldier exhibits any three of the

following behaviors regarding substance use over a 12-month

period: Increased tolerance, withdrawal effects, unable to cut

down or stop, life centers around substance.

Question 7: Voluntary Identification

CORRECT ANSWER : Self-Identify preferred method of

discovering alcohol or drug abuse

Question 8: Command Identification

CORRECT ANSWER : when a Commander/Supervisor

observes, suspects, or otherwise becomes aware that alcohol or drug abuse is adversely affecting an individual's job performance, social conduct, interpersonal relations, physical fitness, or health

Question 9: Drug Testing Identification

CORRECT ANSWER : occurs after a laboratory tests a

specimen and determines a drug test result.

Question 10: Alcohol Testing Identification

CORRECT ANSWER : after a Soldier participates in blood

or breath testing to detect alcohol use

Question 11: Medical Identification

CORRECT ANSWER : occurs when a physician or

healthcare worker discovers signs of alcohol/ drug abuse during routine/emergency medical treatment.

Question 12: Investigation/Apprehension Identification

CORRECT ANSWER : occurs when military or civilian law

enforcement identifies a soldier's alcohol/ drug abuse.

Question 13: Universal Prevention

CORRECT ANSWER : delivers messages and programs to

the entire population to support alcohol and/or drug abuse prevention

Question 14: Selective Prevention

CORRECT ANSWER : targets smaller groups who are at

risk for substance abuse

Question 15: Indicated Prevention

CORRECT ANSWER : targets individuals who show signs

of alcohol/drug misuse or abuse.

Question 16: Smart Testing examples

CORRECT ANSWER : -Weekly -Weekend/ Holiday -Back-

to-back -Pre and Post deployment -Field -End of duty day

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 2, 2025
Description:

ARMY UPL EXAM QUESTIONS WITH VERIFIED ANSWERS Question 1: What is the URI? CORRECT ANSWER : anonymous questionnaire with 53 items administered at least 90 days before an operational deployment Ques...

Get this document $30.00