A.R.M. 400 EXAM PRACTICE

Study Guides Aug 18, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

A.R.M. 400 EXAM PRACTICE

QUESTIONS AND ANSWER S

Question 1: According to the law of large numbers, as the

number of exposure units insured increases,

CORRECT ANSWER : The relative accuracy of predictions

about future losses increases

Question 2: The fundamental purpose of a risk management

framework is to

CORRECT ANSWER : Integrate risk management

throughout the organization

Question 3: Which one of the following provides a measure

of the maximum potential damage associated with an occurrence?

CORRECT ANSWER : Exposure

Question 4: Aligning risks with the organization's risk

appetite defines

CORRECT ANSWE R: Tolerable uncertainty

Question 5: An organization must meet the standard of care

that it owes to others in order to ensure that

CORRECT ANSWER : Legal obligations are satisfied

Question 6: Julian was having a conversation with Tania, one

of his employees. At this point, Julian said, "What I hear you say is that you would like to take on more responsibility. Is that correct?" Which one of the following elements of active listening was Julian illustrating?

CORRECT ANSWER : Response

Question 7: During the past year, International Toys has

undertaken four capital projects. The company has renovated and refurbished one of its aging warehouse buildings. It has purchased the most recent version of its current order processing computer software. It has added two trucks to its fleet of delivery vehicles. Lastly, it has purchased a new production machine that will allow it to launch a new product line. Which one of the following company projects is the most speculative risk?

CORRECT ANSWER : The new production machine

Question 8: Encouraging the expression of feelings as well as

facts and following up with employees on the problems they report are two ways that managers and supervisors can

CORRECT ANSWER : Cultivate two-way communication

Question 9: Which one of the following risk management

objectives is critical for a manufacturer seeking new capital from investors, stockholders, and creditors?

CORRECT ANSWER : Reduce the deterrent effects of

hazard risks

Question 10: Which one of the following is a tool that can be

used by fraud investigators to compare documents and analyze notes?

CORRECT ANSWER : Text mining

Question 11: Before speaking with a group or individual, the

speaker should think about what he or she wants the other person(s) to do as a result of the conversation. Which one of

the following steps in the communication process does the speaker complete by doing this?

CORRECT ANSWER : Set a clear communication objective

Question 12: Mid-State Packing Company, a meat processing

company, is the largest private sector employer in Metro City.First National Bank of Metro City loans money to Mid-State Packaging Company and to many of the employees of Mid- State. The problem with First National Bank of Metro City loaning money to both the business and many employees of the business is that

CORRECT ANSWER : Loan defaults are likely to be highly

correlated

Question 13: Which one of the following statements is true

with regard to preventative analytics?

CORRECT ANSWER : Preventative analytics uses smart

products and data analytics to identify root loss causes and their implications.

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 18, 2025
Description:

A.R.M. 400 EXAM PRACTICE QUESTIONS AND ANSWER S Question 1: According to the law of large numbers, as the number of exposure units insured increases, CORRECT ANSWER : The relative accuracy of predi...

Get this document $30.00