AMRT STUDY GUIDE LAT EST

Study Guides Aug 18, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

  • | Page

AMRT STUDY GUIDE LAT EST

UPDATE ACTUAL EXAM 1 30

QUESTIONS AND 100% VERIFIED

CORRECT ANSWERS

GUARANTEED A+ VERIFI ED BY

PROFESSOR

Question 1: The amount of moisture available on a

surface that mold can use to support growth is known as the...

CORRECT ANSWER: water activity

Question 2: How do molds replicate?

CORRECT ANSWER: Sporulation

Question 3: What molds produce respirable particles?

CORRECT ANSWER: Aspergillus, penicillium

  • | Page

Question 4: Respirable

CORRECT ANSWER: Can be deeply inhaled into

lungs; 5 microns

Question 5: 4 common viruses found in sewage

CORRECT ANSWER: rotavirus, GI virus, adenovirus,

hepatitis

Question 6: Name 3 primary sewage biohazards

CORRECT ANSWER: virus, bacteria, parasites

Question 7: 3 secondary sewage biohazards

CORRECT ANSWER: endotoxins/exotoxins,

mycotoxins, mold

  • | Page

Question 8: 4 common gram negative bacteria found in

sewage

CORRECT ANSWER: e. coli, salmonella, shigella,

psuedomonas

Question 9: Pathogenic

CORRECT ANSWER: disease causing

Question 10: MC that can support mold growth

CORRECT ANSWER: 16

Question 11: MC that can support wood decaying fungi

CORRECT ANSWER: 20

  • | Page

Question 12: What federal agency governs indoor air

quality?

CORRECT ANSWER: none

Question 13: What factors affect mold growth?

CORRECT ANSWER: temperature, light, water,

oxygen, pH, nutrients/food source

Question 14: What is the nutrient that mold grows best

on?

CORRECT ANSWER: Cellulose

Question 15: Define ERH

CORRECT ANSWER: equilibrium relative humidity

(moisture at the surface)

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 18, 2025
Description:

AMRT STUDY GUIDE LAT EST UPDATE ACTUAL EXAM 1 30 QUESTIONS AND 100% VERIFIED CORRECT ANSWERS GUARANTEED A+ VERIFI ED BY PROFESSOR Question 1: The amount of moisture available on a surface that mold...

Get this document $30.00