AMCA EKG LATEST UPDA TE

Study Guides Aug 18, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

  • | Page

AMCA EKG LATEST UPDA TE

ACTUAL EXAM FROM CRE DIBLE

SOURCE WITH 110 QUESTIONS

AND 100% VERIFIED DETAILED

CORRECT ANSWERS

GUARANTEED A+ APPROV ED BY

PROFESSOR

Question 1: Waveforms that are displayed on screen are

associated with which device?

CORRECT ANSWER: Oscilloscope

Question 2: The breastbone is referred to as the:

CORRECT ANSWER : Sternum

Question 3: What are the 3 layers of the heart?

CORRECT ANSWER: Epicardium, myocardium,

endocardium

  • | Page

Question 4: The use of noninvasive and painless

ultrasound to examine the heart is known as:

CORRECT ANSWER: Echocardiography

Question 5: Which of the following actions is helpful in

assisting patients with their needs?

CORRECT ANSWER: Keeping a list of community

resources that can further assist patients

Question 6: Automaticity means:

CORRECT ANSWER: The ability of certain cells to

produce an electrical impulse without the need for outside nerve stimulation

Question 7: Ventricular depolarization is represented on

an ECG as:

CORRECT ANSWER: QRS complex

Question 8: Contraction or systole of the cardiac muscle

is known as:

  • | Page

CORRECT ANSWER: Depolarization

Question 9: Relaxation or diastole of the cardiac muscle is

known as:

CORRECT ANSWER: Repolarization

Question 10: Atrial depolarization is represented on an

ECG as:

CORRECT ANSWER: P wave

Question 11: Ventricular repolarization is represented on

an ECG as:

CORRECT ANSWER: T wave

Question 12: Two PVCs in a row are called a:

CORRECT ANSWER: Couplet

Question 13: Atrial fibrillation has:

CORRECT ANSWER: No P waves

  • | Page

Question 14: On an ECG, horizontal lines measure:

CORRECT ANSWER: Heart rate

Question 15: Lower overall resistance in the ventricular

bed is associated with:

CORRECT ANSWER: ACE inhibitors

Question 16: The PR interval gets progressively longer in:

CORRECT ANSWER: 2nd degree AV heart block

Question 17: Touching a patient's body without their

consent is called:

CORRECT ANSWER: Battery

Question 18: An idioventricular rhythm has a rate of:

CORRECT ANSWER: 20-40 bpm

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 18, 2025
Description:

AMCA EKG LATEST UPDA TE ACTUAL EXAM FROM CRE DIBLE SOURCE WITH 110 QUESTIONS AND 100% VERIFIED DETAILED CORRECT ANSWERS GUARANTEED A+ APPROV ED BY PROFESSOR Question 1: Waveforms that are displayed...

Get this document $30.00