ALL DOMAINS JEAN INM AN

Study Guides Aug 18, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

  • | Page

ALL DOMAINS JEAN INM AN

QUESTIONS WITH

EXPLANATIONS OF ANSW ERS

Question 1: Which amino acids must be present in a

parenteral solution?

  • valine, leucine, glycine, alanine
  • tryptophan, phenylalanine, threonine, isoleucine
  • phenylalanine, methionine, arginine, tyrosine
  • lysine, glutamic acid, alanine, glycine

CORRECT ANSWER : b. tryptophan, phenylalanine,

threonine, isoleucine

Question 2: When you check overrun, you are checking

  • excess stock in the storeroom
  • surplus soap and rinse aids used in the dishmachine
  • the weight of ice cream
  • Total costs of unexpected meals served
  • | Page

CORRECT ANSWER : c. the weight of ice cream

Question 3: What is the process by which the water

content of a vegetable is replaced by a concentrated salt solution?

  • gelling
  • osmosis
  • diffusion
  • retro-gradation

CORRECT ANSWER : c. diffusion

Question 4: Which recipe ingredient should be adjusted if

a cake has a crunchy crust and compact moist texture?

  • milk
  • flour
  • sugar
  • baking powder
  • | Page

CORRECT ANSWER : c. sugar

Question 5: Why do egg whites beat more easily at room

temperature?

  • the pH is increased
  • the protein is denatured
  • the surface tension is lower
  • the surface tension is higher

CORRECT ANSWER : c. the surface tension is lower

Question 6: Which pigment does not change color in an

acid or an alkaline solution?

  • anthocyanin
  • chlorophyll
  • carotenoid
  • flavones

CORRECT ANSWER : c. carotenoid

  • | Page

Question 7: The end products of cellular oxidation are:

  • water, carbon dioxide, energy
  • carbon, hydrogen, nitrogen
  • indigestible fiber, nitrogen
  • monosaccharides, amino acids, energy

CORRECT ANSWER : a. water, carbon dioxide, energy

Question 8: Carbohydrates listed in order of decreasing

sweetness are:

  • fructose, glucose, sucrose, sorbitol
  • sucrose, glucose, fructose, sorbitol
  • Fructose, sucrose, glucose, sorbitol
  • Sorbitol, fructose, sucrose, glucose

CORRECT ANSWER : c. Fructose, sucrose, glucose,

sorbitol

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 18, 2025
Description:

ALL DOMAINS JEAN INM AN QUESTIONS WITH EXPLANATIONS OF ANSW ERS Question 1: Which amino acids must be present in a parenteral solution? a. valine, leucine, glycine, alanine b. tryptophan, phenylala...

Get this document $30.00