AHA ACLS POST TEST EXAM

Study Guides Aug 2, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

  • | Page

AHA ACLS POST TEST EXAM

NEWEST ACTUAL EXAM TEST

BANK 160 QUESTIONS AND

CORRECT DETAILED ANS WERS

WITH RATIONALES (VER IFIED

ANSWERS) |ALREADY GR ADED A+

Question 1: You find an unresponsive patient who is not

breathing. After activating the emergency response system, you determine there is no pulse. What is your next action?

CORRECT ANSWER : Start chest compressions of at

least 100 per min.

Question 2: You are evaluating a 58 yo man with chest

pain. The BP is 92/50 and HR is 92/min, non-labored respiratory rate is 14 breaths/min and the pulse O2 is 97%. What assessment step is most important now?

CORRECT ANSWER : Obtaining a 12 lead ECG.

  • | Page

Question 3: What is the preferred method of access for

epi administration during cardiac arrest in most patients?

CORRECT ANSWER : Peripheral IV

Question 4: An AED does not properly analyze a rhythm.

What is your next step?

CORRECT ANSWER : Begin chest compressions.

Question 5: You have completed 2 min of CPR. The ECG

monitor displays the lead below (PEA) and the patient has no pulse. Your partner resumes chest compressions and an IV is in place. What management step is your next priority?

CORRECT ANSWER : Administer 1mg of epi.

Question 6: During a pause in CPR, you see a narrow

complex rhythm on the monitor. The patient has no pulse.What is the next action?

CORRECT ANSWER : Resume compressions.

  • | Page

Question 7: What is a common but sometimes fatal

mistake in cardiac arrest management?

CORRECT ANSWER : Prolonged interruptions in chest

compressions.

Question 8: Which action is a component of high-quality

chest compressions?

CORRECT ANSWER : Allowing complete chest recoil

Question 9: Which action increases the chance of

successful conversion of ventricular fibrillation?

CORRECT ANSWER : Providing quality compressions

immediately before a defibrillation attempt.

Question 10: Which situation BEST decree PEA?

CORRECT ANSWER : Sinus rhythm without a pulse.

Question 11: What is the best strategy for performing

high-quality CPR on a patient with an advanced airway in place?

  • | Page

CORRECT ANSWER : Provide continuous chest

compressions without pauses and 10 ventilations per minute.

Question 12: 3 min after witnessing a cardiac arrest, one

member of your team inserts an ET tube while another performs continuous chest compressions. During subsequent ventilation, you notice the presence of a waveform on the capnography screen and PETCO2 of 8 mmHg. What is the significance of this finding?

CORRECT ANSWER : Chest compressions may not be

effective.

Question 13: The use of quantitative capnography in

intubated patients does what?

CORRECT ANSWER : Allows for monitoring CPR

quality

Question 14: For the past 25 min, EMS crews have

attempted resuscitation of a patient who originally presented with v-fib. After the 1st shock, the ECG screen

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 2, 2025
Description:

AHA ACLS POST TEST EXAM NEWEST ACTUAL EXAM TEST BANK 160 QUESTIONS AND CORRECT DETAILED ANS WERS WITH RATIONALES (VER IFIED ANSWERS) |ALREADY GR ADED A+ Question 1: You find an unresponsive patient...

Get this document $30.00