ADULT RESIDENTIAL FA CILITY

Study Guides Aug 17, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

  • | Page

ADULT RESIDENTIAL FA CILITY

(ARF) PRACTICE TEST ALREADY

GRADED A+

Question 1: The department requires start up funds equal

to ______ months operating expenses.

CORRECT ANSWER: 3 months

Question 2: No other person than the _____ shall alter the

prescription label.

CORRECT ANSWER: dispensing pharmacist

Question 3: Medication shall be centrally stored when...

CORRECT ANSWER: 1. preservation of medication

requires refrigeration

  • medication is determined by the physician to be
  • hazardous if kept by the resident

  • administrator/licensing determines the medication to be
  • a safety hazard due to physical arrangements and/or conditions/habits of persons in facility

  • | Page

Question 4: Prescription medications which are not taken

with the resident upon termination of service shall...

CORRECT ANSWER: be destroyed

Question 5: What is required for all staff providing direct

care, PRIOR to employment?

CORRECT ANSWER: -First Aid training

-TB test -background clearance

Question 6: How long are client records retained?

CORRECT ANSW ER: 3 years

Question 7: Modifications to the admissions agreement

requires how much notice?

CORRECT ANSWER: 30 CALENDAR days

Question 8: Fingerprints shall be submitted to the

Department of Justice (DOJ) within what time frame of employment?

  • | Page

CORRECT ANSW ER: prior to employment

Question 9: When is an employee fingerprinted?

CORRECT ANSWER: prior to employment

Question 10: The death of a client requires a written

report submitted to CCLD within how many days?

CORRECT ANSWER: 7 WORKING days

Question 11: What is required for taps/faucets delivering

water temperatures 125°F or above?

CORRECT ANSWER: a warning/cautious sign

Question 12: What is the mandated water temperature

range for taps/faucets?

CORRECT ANSWER: 105°F -- 120°F

Question 13: According to CCLD, what are employees

providing night supervision from 10pm to 7am and who

  • | Page

assist with care and supervision required to have for emergencies?

CORRECT ANSWER: -the facility's planned

emergency procedures -a first aide certificate

Question 14: Any changes in the licensee's or applicants

mailing address shall be submitted to CCLD within...

CORRECT ANSWER: 10 WORKING days

Question 15: What are the time frames that a TB test must

be performed on facility staff?

CORRECT ANSWER: no more than 1 year PRIOR TO

or WITHIN 7 days after employment

Question 16: Except for children's residential facilities,

the licensee may, upon 30 days written notice to the client may only evict them for non-payment of the rate for basic services w/in how many days of the due date?

CORRECT ANSWER: 10 days

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 17, 2025
Description:

ADULT RESIDENTIAL FA CILITY (ARF) PRACTICE TEST ALREADY GRADED A+ Question 1: The department requires start up funds equal to ______ months operating expenses. CORRECT ANSWER: 3 months Question 2: ...

Get this document $30.00