ACLS Study Guide 3 Latest Actual Questions and

Study Guides Aug 2, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

  • | Page

ACLS Study Guide 3 (Latest ) Actual Questions and Answers 100% Correct

Question 1: As the team leader, when do you tell the chest

compressors to switch?

CORRECT ANSWER : about every 2 minutes

Question 2: In addition to clinical assessment, which is the most

reliable method to confirm and monitor correct placement of an endotracheal tube?

CORRECT ANSWER : Continuous waveform capnography

Question 3: What is an effect of excessive ventilation?

CORRECT ANSWER : Decreased intrathoracic pressure

Question 4: Which is the recommended oral dose of aspirin with

suspected acute coronary syndrome?

CORRECT ANSWER : 160 - 325 mg

We have an expert-written solution to this problem!

  • | Page

Question 5: You instruct a team member to give 0.5mg atropine

IV. Which response is an example of closed-loop communication?

CORRECT ANSWER : I'll draw up 0.5mg of atropine

Question 6: A patient is being resuscitated in a very noisy

environment. A team member thinks he heard an order for 500 mg of amiodarone IV. Which is the best response from the team member?

CORRECT ANSWER : I have an order to give 500 mg of

amiodarone IV. Is this correct?

We have an expert-written solution to this problem!

Question 7: To properly ventilate a patient with a perusing

rhythm, how often do you squeeze the bag?

CORRECT ANSWER : Once every 5 to 6 seconds

We have an expert-written solution to this problem!

Question 8: If a team member is about to make a mistake during

a resuscitation attempt, which best describes the action that the team leader or other team members should take?

CORRECT ANSWER : Address the team member immediately

  • | Page

Question 9: Which of these tests should be performed for a

patient with suspected stroke within 25 minutes of hospital arrival?

CORRECT ANSWER : Noncontrast CT scan of the head

We have an expert-written solution to this problem!

Question 10: You are performing chest compressions during an

adult resuscitation attempt. Which rate should you use to perform the compressions?

CORRECT ANSWER: 100 to 120/min

Question 11: What is the recommended range from which a

temperature should be selected and maintained constantly to achieve targeted temperature management after cardiac arrest?

CORRECT ANSWER : 32 C TO 36 C

We have an expert-written solution to this problem!

Question 12: Which of the following signs is a likely indicator

of cardiac arrest in an unresponsive patient?

CORRECT ANSWER : Agonal gasps

  • | Page

Question 13: Which is one way to minimize interruptions in

chest compressions during CPR?

CORRECT ANSWER : Continue CPR while the defibrillator

charges

Question 14: A patient in stable narrow-complex tachycardia

with a peripheral IV in place is refractory to the first dose of adenosine. Which dose would you administer next?

CORRECT ANSWER : 12 mg

Question 15: You rescue team arrives to find a 50-year old man

lying on the kitchen floor. You determine that he is unresponsive. Which is the next step in your assessment and management of this patient?

CORRECT ANSWER : Check the patients breathing and pulse

We have an expert-written solution to this problem!

Question 16: Which is the recommended first intravenous dose

of amiodarone for a patient with refractory ventricular fibrillation?

CORRECT ANSWER : 300 mg

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 2, 2025
Description:

ACLS Study Guide 3 (Latest ) Actual Questions and Answers 100% Correct Question 1: As the team leader, when do you tell the chest compressors to switch? CORRECT ANSWER : about every 2 minutes Quest...

Get this document $30.00