ACLS Exam Version C Questions and

Study Guides Aug 18, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

ACLS Exam Version C Questions and Answers

Question : 1. Which type of atrioventricular block best

describes this rhythm?

  • Second-degree type II

Correct answer: C) Second-degree type II

Question : 2. Your patient is in cardiac arrest and has been

intubated. To assess CPR quality, which should you do?

  • Monitor the patient's PETCO2

Correct answer: A) Monitor the patient's PETCO2

Question : 3. Which facility is the most appropriate EMS

destination for a patient with sudden cardiac who achieved return of spontaneous circulation in the field?

  • Coronary reperfusion-capable medical center

Correct answer: D) Coronary reperfusion-capable medical

center

Question : 4. Which of the following signs is a likely

indicator of cardiac arrest in an unresponsive patient?

  • Agonal gasps

Correct answer: C) Agonal gasps

Question : 5. Which type of atrioventricular block best

describes this rhythm?

  • Second-degree atrioventricular block type I

Correct answer: B) Second-degree atrioventricular block type

I

Question : 6. To properly ventilate a patient with a perfusing

rhythm, how often do you squeeze the bag?

  • Once every 5 to 6 seconds.

Correct answer: B) Once every 5 to 6 seconds.

Question : We have an expert-written solution to this

problem!

  • In addition to clinical assessment, which is the most
  • reliable method to confirm and monitor correct placement of an endotracheal tube?

  • Continuous waveform capnography

Correct answer: C) Continuous waveform capnography

Question : 8. You are caring for a patient with a suspected

stroke whose symptoms started 2 hours ago. The CT scan was normal, with no signs of hemorrhage. The patient does not have any contraindications to fibrinolytic therapy. Which treatment is the best for this patient?

  • Start fibrinolytic therapy as soon as possible.

Correct answer: B) Start fibrinolytic therapy as soon as

possible.

Question : 9. Which best describes this rhythm?

  • Third-degree atrioventricular block.

Correct answer: D) Third-degree atrioventricular block.

Question : 10. What is the recommended range from which a

temperature should be selected and maintained constantly to achieve targeted temperature management after cardiac arrest?

  • 32 to 36 Degrees Celsius

Correct answer: C) 32 to 36 Degrees Celsius

Question : We have an expert-written solution to this

problem!

  • Which is the recommended first intravenous dose of
  • amiodarone for a patient with refractory ventricular fibrillation?

  • 300 mg

Correct answer: D) 300 mg

Question : 12. What is the primary of a medical emergency

team or rapid response team?

  • Improving patient outcomes by identifying and treating
  • early clinical deterioration.

Correct answer: B) Improving patient outcomes by

identifying and treating early clinical deterioration.

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 18, 2025
Description:

ACLS Exam Version C Questions and Answers Question : 1. Which type of atrioventricular block best describes this rhythm? C) Second-degree type II Correct answer: C) Second-degree type II Question :...

Get this document $30.00