AAPC CPC FINAL EXAM AND

Study Guides Aug 18, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

  • | Page

AAPC CPC FINAL EXAM AND

PRACTICE /AAPC CPC EXAM TEST

BANK EXAM REAL EXAM

COMPLETE 350 QUESTIO NS AND

CORRECT DETAILS (VER IFIED

ANSWERS) |ALREADY G RADED A+

Question 1: What is (are) the CPT® code(s) for

stereotactic biopsy of left breast calcifications?

A. 19081

B. 19283

C. 19081, 19283

D. 19100, 19283

CORRECT ANSWER : A. 19081

Question 2: What are the CPT® codes for the removal of

  • lesions located on the lower lip and nose?

A. 40490, 11104-59

B. 11310, 11104-59

C. 17000, 17003

  • | Page

D. 11440, 11105-59

CORRECT ANSWER : B. 11310, 11104-59

Question 3: What is the correct CPT® code(s) for

bilateral blepharoplasty on upper eyelids?

A. 15822, 15823-51

B. 15823-50

C. 15822-50

D. 15820-LT, 15820-RT

CORRECT ANSWER : C. 15822-50

Question 4: What CPT® code(s) is (are) reported for

arthroscopic treatment of a frozen left shoulder?

A. 23450-LT

B. 23466-LT

C. 29805-LT, 29806-51-LT

D. 29825-LT

CORRECT ANSWER : D. 29825-LT

  • | Page

Question 5: What are the appropriate CPT® codes for

lumbar discectomies, laminectomies, and interbody fusions at L3-4, L4-5, and L5-S1?

  • 22612, 22614 x 2, 22842, 20938, 20930
  • 22533, 22534 x 2, 22842
  • 22630, 22632 x 2, 22842, 20938, 20930
  • 22554, 22632 x 2, 22842

CORRECT ANSWER : C. 22630, 22632 x 2, 22842,

20938, 20930

Question 6: What CPT® code(s) is/are reported for

reduction and external fixation of a left wrist Colles fracture?

A. 25600-LT, 20692-51

B. 25605-LT, 20690-51

C. 25606-LT

D. 25607-LT

CORRECT ANSWER : B. 25605-LT, 20690-51

  • | Page

Question 7: What CPT® code(s) is (are) reported by the

cardiologist for insertion of a DDD pacemaker?

A. 33208

B. 33212

C. 33226

D. 33235, 71090-26

CORRECT ANSWER : A. 33208

Question 8: Which CPT® code is reported for video-

assisted thoracoscopic surgery (VATS) with removal of right upper and middle lobes?

A. 32482

B. 32484

C. 32670

D. 32671

CORRECT ANSWER : C. 32670

Question 9: What is the correct CPT® code for removal

of a tunneled cuffed pleural catheter?

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 18, 2025
Description:

AAPC CPC FINAL EXAM AND PRACTICE /AAPC CPC EXAM TEST BANK EXAM REAL EXAM COMPLETE 350 QUESTIO NS AND CORRECT DETAILS (VER IFIED ANSWERS) |ALREADY G RADED A+ Question 1: What is (are) the CPT® code...

Get this document $30.00