A-49 FDNY TEST EXAM LATEST

Study Guides Aug 18, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

  • | Page

A-49 FDNY TEST EXAM LATEST

UPDATE EXAM QUEST IONS AND

100% VERIFIED CORREC T

ANSWERS GUARANTEED A +

Question 1: Aerosol products in cartons that are not

identified shall be classified as LEVEL?

CORRECT ANSWER: 3

Question 2: A FDNY permit is required for aerosol

products in excess of how many pounds?

CORRECT ANSWER: 100 pounds

Question 3: The permit shall be posted in a BLANK

location

CORRECT ANSWER: seen

  • | Page

Question 4: BLANK Means that the Certificate of Fitness

holder must be on the premises at the time of handling aerosal

CORRECT ANSWER: personal supervision

Question 5: Locations such as Group M occupancies may

make sure that BLANK people are required to ensure that there is supervision of handling and use of aerosols at the location at all times.

CORRECT ANSWER: numerous individuals

Question 6: It is unlawful to manufacture which Level

aerosol product in New York City?

CORRECT ANSWER: any

  • | Page

Question 7: Metal cans exceeding how many fluid

ounces? or in glass or plastic bottles exceeding how much fluid ounces?

CORRECT ANSWER: 33.8 fluid ounces and 4 fluid

ounces

Question 8: AEROSOL CONTAINER

CORRECT ANSWER: A metal can, or a glass or plastic

bottle designed to dispense an aerosol.

Question 9: AEROSOL WAREHOUSE

CORRECT ANSWER: The non-retail storage of aerosol

products.

Question 10: ARRAY

  • | Page

CORRECT ANSWER: Each separate storage and the

type of packaging, height of storage and compactness of storage doesnt matter.

Question 11: CLASS III COMMODITIES

CORRECT ANSWER: Class III commodities are wood,

paper, real fiber cloth. Level 1 Aerosol is Class III commodity.

Question 12: GENERAL PURPOSE WAREHOUSE

CORRECT ANSWER: used to store aerosals

commonly.

Question 13: LIQUID STORAGE WAREHOUSE

CORRECT ANSWER: A building used for the storage

of flammable or combustible liquids in closed containers.

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 18, 2025
Description:

A-49 FDNY TEST EXAM LATEST UPDATE EXAM QUEST IONS AND 100% VERIFIED CORREC T ANSWERS GUARANTEED A + Question 1: Aerosol products in cartons that are not identified shall be classified as LEVEL? COR...

Get this document $30.00