777 KSV REVIEW QUESTIONS AND

Study Guides Aug 2, 2025
Loading...

Loading document viewer...

Page 0 of 0

Document Text

  • | Page

777 KSV REVIEW QUESTIONS AND

ANSWERS 100% CORRECT

Question 1: What is the minimum crew on the 777-

200ER?

CORRECT ANSWER: 8

Question 2: On the 777-200ER, which FA is responsible

for operating 2L?

CORRECT ANSWER: FA 7

Question 3: On the 777-200ER, which FA is responsible

for operating 4L?

CORRECT ANSWER: FA 2

Question 4: What is the minimum crew on the 777-

300ER?

CORRECT ANSWER: 10

Question 5: What is the passenger capacity for the 777-

300ER?

  • | Page

CORRECT ANSWER: 304

Question 6: On the 777-300ER, which FA is responsible

for operating 3R?

CORRECT ANSWER: FA 6

Question 7: Which jumpseat does FA 4 occupy on the

777-300ER?

CORRECT ANSWER: 2R AFT facing

Question 8: What are the designated exit seats on the 777-

300?

CORRECT ANSWER: 31AC, 31JL, 16AC, 16JL

Question 9: On the 777-300ER, which FAs are

responsible for exit seat briefings?

CORRECT ANSWER: FA 8 & FA 9

Question 10: On the 777-200ER, where do you find

medical equipment such as the AED and IMK?

  • | Page

CORRECT ANSWER: Aircraft LEFT designated

storage spaces

Question 11: On the 777-200ER, where do you find

firefighting equipment such as PBE and Halon extinguisher?

CORRECT ANSWER: Aircraft right designated storage

spaces

Question 12: A fire has broken out from an oven in G4 on

the 777-200. You need to retrieve a Halon extinguisher and a PBE. Where is the closest location?

CORRECT ANSWER: Storage space AFT of 2R

Question 13: A customer in the last row of the 777-300

main cabin has severe chest pain. You need an O2 WA, where is the closest location?

CORRECT ANSWER: LH Center Doghouse AFT MC

  • | Page

Question 14: What is the first step when arming or

disarming the 777 door?

CORRECT ANSWER: Lift the protective cover

Question 15: With the exception of 3L/R on the 777-

300ER, which of the following is an indicator that the door is armed?

CORRECT ANSWER: Girt bar indicator flag viewing

window is yellow

Question 16: After opening the 777 1L door in ARMED

mode, the slide does not inflate. You need to pull the red manual inflation handle, where is the manual inflation handle located?

CORRECT ANSWER: Top of girt RH side

Question 17: What confirms the slide at 3L/R on the 777-

300ER is fully inflated and usable?

CORRECT ANSWER: The Off-Wing-Deployment

Indicator (ODI) seen AFT of the exit should be visible.

Download Document

Buy This Document

$30.00 One-time purchase
Buy Now
  • Full access to this document
  • Download anytime
  • No expiration

Document Information

Category: Study Guides
Added: Aug 2, 2025
Description:

777 KSV REVIEW QUESTIONS AND ANSWERS 100% CORRECT Question 1: What is the minimum crew on the 777- 200ER? CORRECT ANSWER: 8 Question 2: On the 777-200ER, which FA is responsible for operating 2L? C...

Get this document $30.00